1.067.104

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lenotre's Desserts and Pastries

201 Prized Recipes from France's Distinguished Pastry Chef

Szerző
Szerkesztő
New York
Kiadó: Barron's Educational Series
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 312 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám: 56
Nyelv: Angol  
Méret: 27 cm x 19 cm
ISBN: 0-8120-5137-8
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


A respect for tradition and a familiarity with the past are certainly good
things in cooking, as in any other field. But the art of cooking is constantly
changing, and this book was written as an effort to explain and illustrate
La Nouvelle Patisserie Française. Gaston Lenôtre has worked for many years
to develop what is now called the New School of French Pastry,
The pastries and desserts included in this book are not mere copies of
standard preparations. Each includes improvements and variations that make
virtually every recipe in this book a Lenôtre specialty.

Tartalom


Vissza

Gaston Lenotre

Gaston Lenotre műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gaston Lenotre könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem