1.062.063

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lékönyv 2.

Egészségjavító, méregtelenítő, fiatalító és karcsúsító kúrák zöldség- és gyümölcslevekkel

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor
Budapest
Kiadó: Budapest-Print Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 398 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 963-695-1047
Megjegyzés: Néhány színes fotóval illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az egyes orvosi szaklapok, az USA Egészségügyi Minisztériuma, az Egészséges Amerikáért 2000 Alapítvány, a Nemzeti Rákkutató Intézet és az egyes táplálkozástudománnyal foglalkozó szervezetek... Tovább

Előszó

Az egyes orvosi szaklapok, az USA Egészségügyi Minisztériuma, az Egészséges Amerikáért 2000 Alapítvány, a Nemzeti Rákkutató Intézet és az egyes táplálkozástudománnyal foglalkozó szervezetek egyaránt azt hangsúlyozzák, hogy lehetőleg minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk. Mindössze az a bökkenő, hogy nem fogadjuk meg a tanácsaikat.
Manapság már köztudott, hogy a narancsvörös színű zöldségek gazdagok karotinoidokban, amiket sokan rákmegelőző anyagoknak tartanak. Az is ismert, hogy a citrusfélék bővelkednek C-vitaminban és bioflavonoidokban, amelyek fontos immunrendszer-erősítő tápanyagok. Továbbá az is köztudott ténynek számít, hogy a sötétzöld levelű zöldségeknek magas a folsavtartalmuk. A folsav a B12-vitamin-család tagja, és alapvető fontosságú a vörösvértest-termeléshez és az idegrendszer megfelelő működéséhez. Sajnos az emberek túlnyomó többsége ezekből a zöldségekből és gyümölcsökből a szakemberek által ajánlott napi mennyiségnek még a negyedét sem fogyasztja el. Pedig a közegészségügyi hivatalok, a táplálkozástudományi szakemberek és az egészségügyi aktivisták erőfeszítései csak akkor hozhatnak eredményt, ha ezeket a fontos élelmiszereket beépítjük étrendünkbe. Vissza

Tartalom

Előszó5
Bevezetés7
Az alapok13
A tápanyagok13
A lékészítés előnyei19
Amit a lékészítésről tudni kell25
Lékészítési tippek30
Rendellenességek33
Alacsony vércukorszint35
Allergiák40
Alultápláltság43
Álmatlanság47
Alzheimer-kór51
Anémia (vérszegénység)55
Arthritis58
Asztma67
Bursitis72
Candidiasis76
Chron-féle betegség83
Cukorbetegség89
Csontritkulás96
Depresszió100
Diverticulum-gyulladás106
Ekcéma109
Emésztési zavarok114
Epilepszia119
Érszűkület123
Fekély128
Fertőzések131
Fogágybetegség137
Gyomorfekély140
Gyulladás146
Hajhullás151
Hasmenés156
Hátfájás161
Herpes simplex I és II164
Hólyaggyulladás169
Hörghurut173
Időskori szeplősödés és májfoltok176
Ínhüvely-gyulladás és a carpel tunnel szindróma180
Izomgörcsök184
Keringési zavarok188
Klimax (menopausa)192
Köszvény197
Krónikus kimerültség201
Lyme-kór209
Magas vérkoleszterinszint213
Magas vérnyomás223
Megfázás227
Memóriacsökkenés233
Menstruációs problémák238
Migrénes fejfájás241
Műtéti beavatkozások246
Narancsbőr251
Ödéma256
Öregedés261
Pattanásos bőr267
Pikkelysömör272
Premenstruációs szindróma276
Prosztatamegnagyobbodás280
Rák284
Sóvárgás291
Stressz303
Székrekedés308
Szürkehályog312
Tinnitus (fülzúgás)317
Torokfájás321
Trombózis326
Túlsúlyosság/elhízás330
Útibetegség334
Vastagbélgyulladás338
Visszértágulat345
Zúzódások349
Étrendek és kúrák353
Étrendek mindennapi használatra354
Különleges étrendek362
Méregtelenítőkúrák369
Fogyókúrák393
Tárgymutató397
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Lékönyv 2. Lékönyv 2.
Állapot:
2.340 ,-Ft
12 pont kapható
Kosárba