kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Springer-Verlag |
---|---|
Kiadás helye: | Berlin |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Vászon |
Oldalszám: | 728 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Német |
Méret: | 25 cm x 17 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz. |
(vegytan, kémia) | |
A tartalomból | |
Az élelmiszertudomány fejlődése | |
Élelmiszereink alkotórészei: fehérjék, aminosavak, peptidek, toxinok | |
Szénhidrátok | |
Táplálékaink szervetlen része | |
Vitaminok | |
A táplálkozástan alapjai | |
Élelmiszerek feldolgozása és készítése | |
Élelmiszerek tartósítása | |
Élelmiszerszínezékek | |
Állati eredetű élelmiszerek | |
120 ábrával |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.