1.060.447

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lebensmitteltabelle für die Praxis

Szerkesztő
Stuttgart
Kiadó: Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft mbH
Kiadás helye: Stuttgart
Kiadás éve:
Kötés típusa: Műanyag kötés
Oldalszám: 491 oldal
Sorozatcím: Der kleine Souci-Fachmann-Kraut
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN: 3-8047-2037-4
Megjegyzés: 3. kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Damit Sie wissen, was drin ist! Ob Auster, Bier, Nudeln, Topinambur oder Wildschwein, hier steht's. Die einheitliche Systematik macht das Nachschlagen von Náhrwerten und Zusammensetzungen zur Freude: Zu (fast) jedem Leberismittel finden Sie Energiegehalt, Hauptbestandteile und wesentliche Inhaltsstoffe. Gegliedert nach Lebensmittelfamilien wie z.B. • Milch und Milcherzeugnisse • Fette, Öle und Margariné • Früchte, Obst • Getranke Welche Fette sind in welchem Öl? Welche Nahrungsmittel enthalten am meisten Magnesium? Darüber und über viele weitere wichtige Vergleiche informieren verschiedene Vergleichstabellen. Schlagen Sie einfach nach!
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem