1.060.444

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Le Cordon Bleu Dessert Techniques

With over 150 delicious recipes from the world's most famous culinary institute

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
London
Kiadó: Cassell
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 224 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 29 cm x 22 cm
ISBN: 0-304-35120-2
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A dessert is pure indulgence. Whether it is a meltingly rich chocolate mousse, an old-fashioned steamed pudding or a refreshing fruit sorbet, it transforms a simple meal into a glorious treat. In this book, Le Cordon Bleu reveals the secrets behind the schooPs most fabulous desserts, from soufflés and tarts to crépes and ice creams. Fully illustrated with step-by-step sequences, it includes all the essential techniques and recipes that you need to attempt any dessert with confidence. Specially featured recipes highlight the exquisite decorative and outstanding culinary flair that characterize Le Cordon Bleu while a separate reference section covers all the basics from making batters, meringues and sauces to preparing fruit, tempering chocolate and piping cream. No cook can fail to benefit from this collection of Le Cordon Bleu recipes. Perfected over many years and especially revised for this book using contemporary decorations and up-to-date presentations, this is Le Cordon Bleu at... Tovább

Fülszöveg

A dessert is pure indulgence. Whether it is a meltingly rich chocolate mousse, an old-fashioned steamed pudding or a refreshing fruit sorbet, it transforms a simple meal into a glorious treat. In this book, Le Cordon Bleu reveals the secrets behind the schooPs most fabulous desserts, from soufflés and tarts to crépes and ice creams. Fully illustrated with step-by-step sequences, it includes all the essential techniques and recipes that you need to attempt any dessert with confidence. Specially featured recipes highlight the exquisite decorative and outstanding culinary flair that characterize Le Cordon Bleu while a separate reference section covers all the basics from making batters, meringues and sauces to preparing fruit, tempering chocolate and piping cream. No cook can fail to benefit from this collection of Le Cordon Bleu recipes. Perfected over many years and especially revised for this book using contemporary decorations and up-to-date presentations, this is Le Cordon Bleu at its most sumptuous and achievable best. Vissza

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem