L'Autunno in tavola e una collana dedicata ai grandi sapori e ai profumi intensi dell'autunno. Ogni singolo libra offre al lettore ricette illustrate e spiegate passo passo, schede di approfondimento sui prodotti stagionali piu gustosi e, infine, curiosita.aneddoti e suggerimenti per una cucina saporita e mai banale. Grazie a questa piccola grande opera gli antipasti, i primi e i secondi piatti délia stagione autunnale non avranno per voi piu nessun segreto.
L'autunno si presenta ogni anno con un tesoro gastronomico da riscoprire: sono i prodotti di stagione, dai sapori caldi e avvolgenti. Per questo Autogrill, insieme a Food Editore, casa editrice specializzata in enogastronomia, ha realizzato per voi una collana dedicata ai sapori e ai profumi di questa stagione tutta da gustare. II libro sugli antipasti, diviso in piatti di terra, di mare e vegetariani, propone al lettore il meglio della gastronomía di stagione, valorizzandone il gusto,gli aromi e i colori. Carne, pesce,...
Tovább
Fülszöveg
L'Autunno in tavola e una collana dedicata ai grandi sapori e ai profumi intensi dell'autunno. Ogni singolo libra offre al lettore ricette illustrate e spiegate passo passo, schede di approfondimento sui prodotti stagionali piu gustosi e, infine, curiosita.aneddoti e suggerimenti per una cucina saporita e mai banale. Grazie a questa piccola grande opera gli antipasti, i primi e i secondi piatti délia stagione autunnale non avranno per voi piu nessun segreto.
L'autunno si presenta ogni anno con un tesoro gastronomico da riscoprire: sono i prodotti di stagione, dai sapori caldi e avvolgenti. Per questo Autogrill, insieme a Food Editore, casa editrice specializzata in enogastronomia, ha realizzato per voi una collana dedicata ai sapori e ai profumi di questa stagione tutta da gustare. II libro sugli antipasti, diviso in piatti di terra, di mare e vegetariani, propone al lettore il meglio della gastronomía di stagione, valorizzandone il gusto,gli aromi e i colori. Carne, pesce, verdure, erbe e spezie primeggiano in tavola proprio negli antipasti; perché non c'é niente di meglio, per qualsiasi pranzo o cena, dell'iniziare con i sapori e i profumi giusti. Ogni ricetta proposta é stata testata nella cucina sperimentale di Food Editore.
Vissza
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-30-475-8159
×
1
2
3
Regisztráció
×
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Mehet
×
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.