kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Timp Kiadó-Lavik 92 Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 96 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 20 cm |
ISBN: | 978-963-9614-49-9 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Előszó - a reneszánsz konyha | 8 |
Étkek, melyek elöl járulnak | |
Faddi kárász | 14 |
Nyelv aszpikban mandulás tormával | 18 |
Őzpástétom tésztában csipkebogyó mártással | 20 |
Fűszeres égetett bor (Fűszerkonyak) | 22 |
Halsaláta gyümölcsbe bélelve | 26 |
Halpástétom | 28 |
Pulykapástétom | 30 |
Következnek immár a meleg étkek | |
Tárkonyos vaddisznóleves | 36 |
Királynőleves májtallérokkal | 38 |
Káposztás bárány | 42 |
Sodrott hús leizzasztott köleskásán | 44 |
Nyúlfi fokhagymával, tejfölös lében | 46 |
Káposztás-húsos gombócok | 48 |
Köleskása aszalt szilvával díszítve | 52 |
Hagymás vér | 54 |
A sültek következnek | |
Ropogós harcsa | 58 |
Töltött tyúk sütőharangban sütve | 60 |
Malacsült | 64 |
Szalonnával tűzdelt sült galamb kapormártással | 66 |
Zöldséges pecsenye párolt mogyoróhagymával | 68 |
Juh almával bélelve, nyárson | 72 |
Nyárson sült nyúl töltve | 74 |
Étek végi fogások | |
Mazsolás kalács | 78 |
Birssajt | 80 |
Káposztás húsos batyu | 82 |
Házi sajt | 86 |
Mandulás-mézes gyümölcskenyér | 88 |
Mandulakásával töltött alma | 90 |
Mazsolás, littáriumos túrós béles | 92 |
Tízéves a Királyi Szakács cím | 94 |
Forrásmunkák | 96 |