kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Nők Lapja Műhely |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 72 oldal |
Sorozatcím: | 99-33 |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 28 cm x 20 cm |
ISBN: | 963-679-174-0 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrált. Átdolgozott második kiadás. |
Előszó | 3 |
Gombás sárgarépaladik | 5 |
Hússal töltött sült karalábé | 5 |
Karalábé-sárgarépa rakottas | 6 |
Karalábé-póré rakottas | 6 |
Karalábé-póré rakottas - bajor recept | 7 |
Töltött karalábé norvég módra | 8 |
Zöldborsós töltött karalábé | 8 |
Sárgarépás burgonyafészek spenóttal | 8 |
Spenóttekercs sonkás tojással | 9 |
Májas rakott mangold vagy spenót | 9 |
Töltött saláta vagy mangold - csirkehússal, kolbásszal | 10 |
Vegyes tavaszi felfújt | 10 |
Sajtos-sonkás rakott spárga - francia recept | 11 |
Rakott spárga zöld mártásban | 13 |
Besameles rakott zöldbab | 13 |
Rakott zöldbab görög módra | 13 |
Paradicsomos rakott zöldbab | 14 |
Rakott babkoktél, avagy "babban bab" | 14 |
Aszpikös zöldéshasáb | 15 |
Töltött szőlőlevél citrommártással | 16 |
Uborkacsónak | 16 |
Litván töltött uborka | 17 |
Tésztával töltött paradicsom | 17 |
Sajtos-diós töltött paradicsom | 18 |
Töltött paradicsom hercegnő módra - "á la duchesse" | 18 |
Virslivel, sajttal töltött paradicsom | 18 |
Töltött paradicsom kagylósalátával (hideg) | 20 |
Töltött paradicsom rákkoktéllal | 20 |
Töltött paradicsom majonézes csirkesalátával | 20 |
Cukkinifalatkák | 21 |
Paradicsomos rakott cukkini | 22 |
Rakott cukkini ligur módra | 22 |
Cukkinimuszaka | 23 |
Illatos töltött cukkini | 23 |
Máltai spenótos-mazsolás cukkini | 25 |
Padlizsánnal töltött cukkini | 25 |
Köményes-húsos cukkininyársak | 26 |
Töltött tökvirág | 27 |
Magyaros töltött tök kapormártással | 27 |
Córdobai mazsolás paprikatekercsek | 27 |
Töltött paprikaladik | 29 |
Salátával töltött paprikák | 29 |
Világszép paprikatorta | 30 |
Gombás töltött-rántott paprika - vasi recept | 30 |
Kapros-tejfölös töltött paprika - erdélyi recept | 30 |
Paprikarakottas cukkiniköpenyben | 31 |
Zöldséges töltött-sült paprika | 32 |
Sáfrányos-gombás rizzsel töltött paprika | 33 |
Magaros töltött paprika | 33 |
Padlizsánbatyu boros paradicsommártásban | 34 |
Rakott padlizsán parmai módra | 34 |
Padlizsánlegyező | 36 |
Gombás-tormás padlizsántekercs | 37 |
Padlizsántorta | 38 |
"Ájult imám", vagy fahéjas töltött padlizsán | 39 |
Gyuvecs- balkni specialitás | 40 |
Halas gyuvecs | 40 |
Részeges gyuvecs | 40 |
Vegyes zöldségrakottak kolostori módra | 41 |
Vegyes nyári rakottas | 42 |
Karfiol-brokkoli rakottas | 43 |
Gombás-sonkás rakott karfiol | 43 |
Rakott karfiol sonkagombóccal | 43 |
Húsos rakott brokkoli | 44 |
Parmai rakott édeskömény | 44 |
Rakott kukorica hússal, burgonyapürével | 44 |
Mexikói rakott kukorica lecsóval | 46 |
Narancsos sárgarépával töltött zeller | 46 |
Firenzei "púpos" zeller | 47 |
Töltött zeller paradicsomos rizottóval | 47 |
Paradicsomos töltött káposzta | 48 |
Almás-besameles káposztatorta | 49 |
Húsos rakott káposzta - török recept | 49 |
Kolozsvári töltött káposzta | 50 |
Erdélyi kukoricás "káposztakendők" | 50 |
Gombás-tejfölös káposztatekercs | 52 |
Kínai kelrolád pulykával, májjal | 52 |
Juhtúrós rakott kel | 52 |
Szépséges töltött kelkáposzta | 55 |
Kelbimbós keltekercs | 55 |
Kelbimbórakottas - póréval, sajttal, paradicsommal | 56 |
Gesztenyés rakott kelbimbó | 56 |
Magyaros töltött gomba | 56 |
libamájjal töltött rántott gomba | 57 |
Halas-fokhagymás töltött gomba | 57 |
Mexikói húsos bab chilivel - "chili con carne" | 57 |
Hagymás rakott bab tojással | 58 |
"Jansson megkísértése" - svéd specialitás | 58 |
Töltött burgonya pékné módra | 59 |
Kolbászos töltött burgonya | 59 |
Tepsis krumbpli Elemér módra | 60 |
Rakott burgonya kozák módra | 60 |
Juhtúrós töltött burgonya | 60 |
Vegyes téli rakottas | 61 |
Töltött cékla Másenyka módra | 63 |
Sütőtökkel töltött hagyma | 63 |
Spanyol héjastul töltött hagyma - sajttal, rákkal | 63 |
Töltött hagyma mangolddal | 64 |
Töltött hagyma makói módra | 64 |
Függelék | |
Néhány hasznos tudnivaló | 65 |
A spárga főzési módja | 66 |
A paprika sütése | 66 |
A padlizsán tisztítása, előkészítése | 66 |
Bolognai ragu - alaprecept | 66 |
Betűrendes tárgymutató | 67 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.