1.067.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

La fabrication du fromage de chévre fermier

Szerkesztő
Párizs
Kiadó: Institut Technique de l'Élevage Ovin et Caprin
Kiadás helye: Párizs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 209 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Francia  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: 3. kiadás. Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
La fabrication du fromage de chévre fermier La fabrication du fromage de chévre fermier La fabrication du fromage de chévre fermier La fabrication du fromage de chévre fermier
Állapot:
28.000 ,-Ft
140 pont kapható
Kosárba