Pour son conseil quotidien dans l'émission d'Eve Ruggieri sur France Inter, Olympe a reçu, de la France entiere, des milliers de recettes adressées par les auditrices.
Dans la cuisine de son célebre restaurant, elle teste les plus caractéristiques et les plus originales. La, en grande cuisiniere, soucieuse d'une cuisine familiale simple, elle ajoute son « tour de main » ou un « petit truc » qui font de ces recettes quotidiennes de véritables plats de fete.
Olympe est maintenant considérée comme l'une des plus grandes cuisinieres mondiales et son restaurant est l'un des plus courus de Paris. Le Guide Gault et Millau 1980 la classe meilleure cuisiniere française et lui décerne trois toques. Les éloges sur cette « petite déesse » de la nouvelle cuisine ne manquent pas :
« Des mets dignes du nectar et de l'ambroisie » Laure Debreuil — Femmes d'Aujourd'hui.
« Olympe, c'est la cuisine fine, légere, inventive, le respect du produit, une cuisson exacte ( ) mais avec en plus une chose...
Tovább
Fülszöveg
Pour son conseil quotidien dans l'émission d'Eve Ruggieri sur France Inter, Olympe a reçu, de la France entiere, des milliers de recettes adressées par les auditrices.
Dans la cuisine de son célebre restaurant, elle teste les plus caractéristiques et les plus originales. La, en grande cuisiniere, soucieuse d'une cuisine familiale simple, elle ajoute son « tour de main » ou un « petit truc » qui font de ces recettes quotidiennes de véritables plats de fete.
Olympe est maintenant considérée comme l'une des plus grandes cuisinieres mondiales et son restaurant est l'un des plus courus de Paris. Le Guide Gault et Millau 1980 la classe meilleure cuisiniere française et lui décerne trois toques. Les éloges sur cette « petite déesse » de la nouvelle cuisine ne manquent pas :
« Des mets dignes du nectar et de l'ambroisie » Laure Debreuil — Femmes d'Aujourd'hui.
« Olympe, c'est la cuisine fine, légere, inventive, le respect du produit, une cuisson exacte ( ) mais avec en plus une chose essentielle et un peu trop oubliée : le gout ( ). Avec son caractere, la jeune fée des fourneaux fait garder de l'accent a sa cuisine. » Patrice de Nussac — Le Journal du Dimanche.
Vissza
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-30-475-8159
×
1
2
3
Regisztráció
×
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Mehet
×
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.