kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Minerva Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 31 oldal |
Sorozatcím: | Színe-java |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Színes illusztrációkat tartalmaz. |
Előszó | 1 |
A befőzésről általában | 2 |
Üvegek kezelése | 2 |
Tisztítás, előfőzés | 3 |
A befőttek tartósítása kigőzőléssel | 4 |
Tartósítás konzerválószerekkel | 6 |
Tárolás | 7 |
Befőttek | 8 |
Áfonyabefőtt | 8 |
Almabefőtt | 8 |
Birsbefőtt | 8 |
Cseresznyebefőtt | 9 |
Eperbefőtt | 10 |
Gesztenyebefőtt | 11 |
Kajszibarackbefőtt | 11 |
Körtebefőtt | 11 |
Málnabefőtt | 12 |
Meggybefőtt | 12 |
Őszibarackbefőtt | 13 |
Párolt szilva, szilvareszter | 13 |
Rebarbarabefőtt | 13 |
Szederbefőtt | 14 |
Szaliciles befőtt | 14 |
Szilvabefőtt | 14 |
Szilva szalicilben | 15 |
Szőlőbefőtt | 15 |
Zöldringlóbefőtt | 16 |
Dúsabb cukortartalmú befőttek | 16 |
Cukrozott gyümölcs | 16 |
Cukrozott narancshéj | 17 |
Dinnyehéj cukorban | 18 |
Egres cukorban | 18 |
Füge cukorban | 18 |
Narancs cukorban | 19 |
Sárgadinnye cukorban | 19 |
Som cukorban | 20 |
Tök cukorban | 21 |
Zöld dió | 21 |
Zöld mandula | 21 |
Rumos befőttek | 22 |
Eper rumban | 22 |
Rumos meggy | 22 |
Rumos szilva | 22 |
Sárgabarack vagy vegyes gyümölcs rumban | 22 |
Sárgadinnyebefőtt rummal | 23 |
Ecetes befőttek | 24 |
Ecetes cseresznye vagy meggy | 24 |
Ecetes szilva | 24 |
Kajszibarack ecetben | 24 |
Szamóca, egres, cseresznye, meggy, sárgabarack rétesbe, pitébe, mártásnak | 25 |
Befőzés cukor nélkül | 25 |
Gyümölcsszörpök | 26 |
Gyümölcslé készítése szörpfőzéshez | 27 |
Főzés nélkül málnaszörp | 28 |
Gyümölcsborok | 28 |
Csipkebor | 29 |
Francia marquise bor | 30 |
Narancsbor | 30 |
Ribiszkebor | 30 |
Likőrök | 31 |
Baracklikőr | 31 |
Diópálinka | 31 |
Meggylelke | 31 |
Narancslikőr | 32 |