1.060.421

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Különféle előételek

Kipróbált receptek

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: "Háztartás" Magyar Asszonyok Lapja Erdős József lapvállalata
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím: A "Háztartás" könyvtára
Kötetszám: 3
Nyelv: Magyar  
Méret: 11 cm x 8 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Különféle előételek.

Nagyobb ebédeknél szokás a leves után valami előételt adni, mielőtt a halat föltálalnák. Lehet nyáron apró hideg falatokat, pl. retket vajjal, kaviárt citrommal, szardiniát,... Tovább

Előszó

Különféle előételek.

Nagyobb ebédeknél szokás a leves után valami előételt adni, mielőtt a halat föltálalnák. Lehet nyáron apró hideg falatokat, pl. retket vajjal, kaviárt citrommal, szardiniát, olajbogyót, vagy más konzervhalat is adni, ezek azonban csupán étvágyserkentő falatok.
Az előétel bevezetése a többi tartalmas fogásoknak és bár többnyire nagyon izlik, mert akkor még éhes a vendég, nem kell belőle sokat enni, hogy a többire is hely maradjon a gyomorban.
Vacsorára is lehet az előétel némelyikét, mint önálló ételt alkalmazni és nagyon illik hozzá a tea.
A pörkölt féléket csak azért vettük be az előételek közé, mert némely magyaros vendégségnél, ahol a menüből nem hiányzik a kövér liba és a nehéz turóscsusza, előszeretettel adnak bevezetésül valami pörkölt vagy paprikás hust.
Különben legczélszerübb valami könyű és pikáns előételt adni az ebédhez bevezetésül, akkor jobban izlik a lakoma folytatása... Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem