1.060.421

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Küldd el A RECEPTED! 2013. május

A Te receptedre mindenkinek szüksége van! - IV. évfolyam 5. szám

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Philonia Hungary Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 66 oldal
Sorozatcím: Küldd el A RECEPTED!
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!

Szeretsz főzni? Örömet okozna, ha az elkészült finomságaidat mások is elkészíthetnék és megkóstolnák? Akkor ne késlekedj, küld el nekünk a saját recepted!

Van pár apróság... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!

Szeretsz főzni? Örömet okozna, ha az elkészült finomságaidat mások is elkészíthetnék és megkóstolnák? Akkor ne késlekedj, küld el nekünk a saját recepted!

Van pár apróság azonban, amire feltétlenül ügyelj, hisz így nagyobb az esély arra, hogy a recepted bekerül:
- Sajnos nagyon sok finomságot azért nem tudunk megosztani az olvasókkal, mert nem megfelelő a fotó. Nemcsak életlen, de homályos is. Ezért érdemes több képek készíteni és csak a legjobbakat elküldeni.
- Fontos, hogy a recept egyértelmű legyen, hisz az a célunk, hogy minél többen könnyen elkészíthessék az ízletes ételeket. A legmegfelelőbb, ha a Küldd el A RECEPTED!-ben megjelent receptek alapján küldöd a leírást, a hozzávalók és az elkészítés pontos felsorolásával. Vissza

Tartalom

LEVESEK
Betűtésztás Bloody Mary 12
Brokkolikrémleves tarjachipsszel 14
Ikraleves 19
Raguleves másképp 23
Erdei gyümölcsleves 33
Puncsos almaleves 42
Májgombócleves 43
Olasz vidéki leves 44
FŐÉTEL
Brokkolis csirke 7
Tavaszi csirkecomb 8
Bódult, gombás vaddisznópörkölt 12-13
Sertésszelet ananásszal és datolyával 15
Cukkinis virsliragu 18
Rozmaringos bárányszelet roston burgonyával 22
Töltött szűzpecsenye burgonyapürével és káposztasalátával 22-23
Káposztás, sütőtökös csirke 24
Borsós, gombás zúzapörkölt nokedlivel 24
Almaszószos sertéssült 25
Kolbásszal töltött, egyben sült sertéstarja 26
Töltött csirkemell brokkolis krumplipürével 26
Férjfogó perkelt 27
Csirkemell zöldfűszeres camambert-rel 27
Gombás, kukoricás ragu 38
Töltött cukkini 39
Sonkás kocka 39
Rokfortos csirkemellcsíkok 40
Citromos karajszelet 41
Babos csirkemáj 41
Vidám főzelék csirkefalatokkal 42
Nikujaga 47
Natúr szelet zsírégető körettel 50
Zöldséges szárnyashús 51
HALÉTELEK
Párolt hal kukoricás rizzsel 51
TÉSZTAFÉLÉK
"Sosemelég" pizzás csiga fokhagymás mártogatóssal 18
Spenótos tészta 20
Sajtkrémes tésztarakás 25
Löncshúsos tészta 43
Surimis tészta 46
SALÁTÁK
Timcsi kosárkája 4-5
Tavaszi saláta 28
Madársaláta 30
Babcsírás tavaszköszöntő saláta 35
Kínai csírás saláta 50
DESSZERTEK
Flan 45
SÜTEMÉNYEK
Epres falatok 4
Meggyes rácsos 6
Céklás süti 8
Kapatos rakott palacsinta 13
Magyarország almás máktortája 14-15
Paradicsomos krémes 20
Almás, kekszes süti 32
Gyümölcsös túrótorta 33
Kék szelet 36
Bécsi diótorta 36-37
Rákóczi túrós 37
Biscotti 44
Angol kalácspuding 46
Sünike kalácstésztából 48
Az első tortám 48
Áfonyás szelet 49
Tarka karikák 49
Citromos rizsfelfújt 54
Oroszlántorta 54-55
Kakaós piskótaszívek 55
Diós habrolni 56
Burgonyatortácskák 56
Epres rácsos 57
Lekváros piskótakorong 57
Szilvás, diós csodapite 58
Képviselő hattyú 58
Banánrolád 59
Vitalizáló sütemény 59
VEGETÁRIÁNUS FINOMSÁGOK
Medvehagymás vargányafasírt 6
Sült sárgarépa sörös bundában zöldfűszeres mártogatóssal 7
Karfiolfelfújt gombamártással 19
Zöldséges tekercs 28
Zöldborsófőzelék 32
Császármorzsa házi meggylekvárral 38
Patiszonos lapcsánka 40
Mexikói szójás fajta guacamoléval 47
REGGELI
Cukkinikenyér 30
Sajtos, sonkás kenyér olívával 45
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem