1.060.428

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Küldd el A RECEPTED! 2012. február

A Te receptedre mindenkinek szüksége van! - III. évfolyam 2. szám

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Philonia Hungary Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 66 oldal
Sorozatcím: Küldd el A RECEPTED!
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasóink!
A február igazán különleges hónap, mert a nagycsaládoknak és a pároknak is van mit ünnepelni. A gyerekesek már az iskolai farsangi bulikra készülnek, a párok pedig a... Tovább

Előszó

Kedves Olvasóink!
A február igazán különleges hónap, mert a nagycsaládoknak és a pároknak is van mit ünnepelni. A gyerekesek már az iskolai farsangi bulikra készülnek, a párok pedig a Valentin-napra. Az utóbbit egyre többen ünneplik hazánkban, így azok sem maradnak recept nélkül akik kedvesüknek szeretnék szerelmük bizonyítani valamilyen finomsággal. Természetesen ebben a hónapban is gondoltunk azokra, akik olcsón és gyorsan szeretnék az ételeket elkészíteni.
Ezúttal a Nagy-Jakab családhoz látogattunk el. A fotózás számunkra is különleges volt, ugyanis még sosem szerepelt ennyi gyerek a címlapon. A fiatalok szerencsére nagyon élvezték az egészet és sikerült olyan fotókat is készíteni, ahol a nagyobbak nem mutatnak szamárfüleket a kisebbeknek. A Nagy-Jakab családnak jár az 5000 forint és egy kisebb konyhai robotgép is. Vissza

Tartalom

LEVESEK
Grízgaluskaleves 12
Borkrémleves 14
Tárkonyos burgonyakrémleves 17
Sárgaborsóleves füstölt hússal 24
Kedvenc zöldségleves 30
Savanyú káposztaleves 35
Pinkáns sajtleves 40
FŐÉTELEK
Töltött káposzta 6
Besameles egybesült hús krumplipürével 13
Camembert mártásos csirkefalatok 15
Burgonyás káposzta tojással 18
Gombás baconalagút 22-23
Tejfölös csirkepaprikás csillagpuliszkával 23
Szalonnába tekert pikáns csirkemellfilé májjal 25
Kockás csirkemell 25
Hagymás-kukoricás hús tejföllel 26
Csavart vagdalt sült burgonyával 26
Fűszeres karajszeletek 27
Fokhagymás-tejfölös csirke 28
Zamatos sült csirke 31
Rakott zöldséges tál 32
Csirkés szotyolás natúrszelet 33
Töltött sonka 38
Húsgombóc takarásban 40
Kantoni császárhús 45
Sajtos csirke tzatzikivel 45
Öhöm 48
Rukkolás háromszög 51
SALÁTÁK
Főtt célkasaláta 31
Francia rizssaláta 47
Fitneszcsirke salátával 50
TÉSZTAFÉLÉK
Spenótos tészta á la Jeto 27
HALÉTELEK
Rozmaringgal sült pisztráng citrommal és kakukkfűvel 14
Lecsós angolnapörkölt 15
Sült hal rizságyon 24
DESSZERTEK
Egyszerű alamkompót 6
Kürtöskalács Kácsor módra 8
Farsangi fánkok 12-13
Téli nasi 30
Kókuszos-mákos banángolyó 58
Marcipános mandulakorong 59
SÜTEMÉNYEK
Szerelmes epertorta 4-5
Sajtos sütemény 8
Bögrés mákos 19
Diabetikus epres-meggyes rétes 33
Nagyi aranygaluskája vaníliasodóval 37
Nagymama sodort rétese 37
Habos túrós 49
Madártejszelet 54
Csokoládés habkocka 54
Szerelmes szívek 55
Sütőtökös-almás sütemény 56
Citromos különlegesség 57
Szivárványszelet 58
Kivis-krémes sütemény 59
KÜLÖNLEGESSÉGEK
Édes gyertya 7
Csirkés kuszkusz 29
Fügekoktél 29
Boursin 46
Házi ír krémlikőr 56
VEGETÁRIÁNUS FINOMSÁGOK
Céklás gnocchi 7
Kefires palacsinta 16
Spenót karalábékoronggal 22
Mozzarellás palacsintatekersz 28
Angol zeller sajtmártogatóssal 32
Rántott gríz 36
Sajtgombóc finomsággal 47
Téli gyümölcsnyárs mézzel csurgatva 51
REGGELI
Szezámmagos pogácsa 4
Egyszerű pizzás kifli 16
Lenmagos-szezámos kifli 18
Kukoricás rétes 17
Sajtos falat 19
Sonkás-sajtos papucs 36
Vajas pogácsa 38
Vendégváró töltött kifli 39
Sajtos-sonkás rétes 39
Kedvenc croissant 46
Kelt háromszögek 48-49
Búzakorpás kakaós keksz 50
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem