1.062.618

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kukta gyorsfőző edény

Kezelési és használati utasítás a Kukta gyorsfőző edényhez

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Alumíniumárugyár
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 15 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A "KUKTA" GYORSFŐZŐ EDÉNY használatbavételével a legmodernebb főzésmódot vezetjük be háztartásunkba. Működésének az a lényege, hogy ebben a szellemes szerkezetű főzőedényben az étel nem 100, hanem... Tovább

Előszó

A "KUKTA" GYORSFŐZŐ EDÉNY használatbavételével a legmodernebb főzésmódot vezetjük be háztartásunkba. Működésének az a lényege, hogy ebben a szellemes szerkezetű főzőedényben az étel nem 100, hanem kb. 112 C°-on, kb. 1,6 atm gőznyomás alatt fő. A gőznyomás elérésére, illetve fenntartása érdekében a főzőedényt légmentesen zárjuk. Vissza

Tartalom

Fejezetcímek:
Előnyei
Leírás
Kezelése
A főző lezárása
A főzőedény felnyitása
Használati utasítás
Fontos tudnivalók
A főző műszaki adatai
Húsok főzési időtáblázata
Levesek
Főzelékfélék főzési idő táblázata
Friss főzelékek
Kompótok
Ételmelegítés
Kedves vásárlónk!
Az olvadótárcsa cseréje
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem