1.062.618

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kukta gyorsfőző

Használati ismertető

Budapest
Kiadó: Alumíniumárugyár
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 15 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: 13 fekete-fehér ábrával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Vásárlónk!
A „KUKTA" gyorsfőző használatbavételével a legmodernebb főzésmódot vezetjük be háztartásunkban. Működésének az a lényege, hogy ebben a szellemes szerkezetű főzőedényben az étel... Tovább

Előszó

Kedves Vásárlónk!
A „KUKTA" gyorsfőző használatbavételével a legmodernebb főzésmódot vezetjük be háztartásunkban. Működésének az a lényege, hogy ebben a szellemes szerkezetű főzőedényben az étel nem 100, hanem kb. 112 °C-on, kb. 1,6 atm. gőznyomás alatt fő. A gőznyomás elérése, illetve fenntartása érdekében a főzőedényt légmentesen zárjuk.
HASZNÁLATÁVAL JÁRÓ ELÖNYÖK:
- Naponta TÖBB ÓRÁT TAKARÍTUNK MEG, mert a főzési idő negyedére rövidül.
- Főzésnél a fűtőanyag (gáz, villany, petróleum stb.) KÉTHARMAD RÉSZÉT MEGTAKARÍTJUK.
- AZ ÉTELEK TÁPÉRTÉKE VÁLTOZATLAN MARAD, mert az edényben az ételeket nem éri levegő, és így a felhasznált nyersanyagok tápértéke teljes mértékben érvényesül.
- Az ételek (friss főzelékek, gyümölcsök) megtartják eredeti üde színüket.
- A vízben oldódó vitaminok és ásványi anyagok nem távoznak el a gőzzel együtt, hanem a megfőtt ételben maradnak.
- Az időtáblázat alapján pontosan kiszámítható, hogy mennyi idővel a kívánt étkezési időpont előtt kell a főzéshez hozzáfogni (lásd 12. old.). Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Kukta gyorsfőző Kukta gyorsfőző Kukta gyorsfőző
Állapot:
1.840 ,-Ft
9 pont kapható
Kosárba