1.062.439

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A legujabb és legteljesebb gyakorlati nagy budapesti szakácskönyv és házi cukrászat

Híres magyar és franczia szakács-művészek nyomán

Szerző

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 509 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Általános tudnivalók
A főzés és a hozzávalók1
Készítési és kezelési módok8
A főzési anyagok ismertetése12
Asztal és étlap15
A felszeldelésről16
A leves
Hús- és zöldséglevesek29
Bőjti levesek64
Levesbe valók77
Mártások85
Előétkek102
Húsok
Marhahús183
Szárnyasok263
Vadak
Szárnyas vadak316
Szőrmés vadak342
Halak355
Főzelékek385
Saláták408
Tészták428
A gyümölcsökről
A befőzésről általában455
Étlapok az év minden napjára502

Kugler Géza

Kugler Géza műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kugler Géza könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem