kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
A cukrászat előismeretei | |
Általános tudnivalók | 1 |
A habverés módja | 2 |
A tűz és tűzhely | 3 |
A sütés | 3 |
Torták | |
Alma torta | 5 |
Angol torta | 5 |
Cukor torta | 6 |
Dara torta | 6 |
Dobos torta I. | 6 |
Dobos torta II. | 7 |
Fehér hölgy torta | 7 |
Főtt torta | 8 |
Grófi torta | 8 |
Hab torta | 8 |
Jég torta | 9 |
Lepények | |
Almás lepény | 10 |
Apostol lepény | 10 |
Ó-német karácsonyi lepény | 11 |
Orosz karácsonyi lepény | 11 |
Próféta lepény | 12 |
Százesztendős lepény | 12 |
Kuglófok | |
Finom kuglóf | 13 |
Francia kuglóf | 13 |
Csemege- és cukorsütemények | |
Alma pongyolában | 14 |
Angol perecek | 14 |
Bécsi jégívek | 14 |
Berlini cukorlapocskák | 15 |
Gombóc sütemény | 15 |
Gercegi tortácska | 15 |
Sült jég | 15 |
Az ostyasütésről | |
Amerikai ostya | 16 |
Olasz ostyatekercs | 16 |
Vaníliás ostyatekercsek | 17 |
Töltött ostyaszeletek | 17 |
Pudingok | |
Alma puding | 18 |
Burgonya puding | 18 |
Plumpuding | 18 |
Habok | |
Barna tejhab | 19 |
Csokoládéhab | 19 |
Habtömegről általában | 19 |
Habtömeg, hideg | 20 |
Habtömeg, meleg | 20 |
Habtömeg keverve | 20 |
Kávéhab | 20 |
Krémek | |
Borkrém | 21 |
Csokoládékrém | 21 |
Macdoin | 21 |
Tejkocsonya, mandulával | 22 |
Tejkocsonya, csokoládéval | 22 |
Tejkocsonya, 3 színű | 22 |
Fagylaltok | |
Általános tudnivalók | 23 |
Champagner fagylalt | 24 |
Csokoládé fagylalt | 24 |
Fagyasztott májusi ital | 24 |
Vanília fagylalt, tejszínnel | 24 |
Nápolyi bomba | 25 |
Vaj fagylalt | 25 |
Tészták | |
Égetett tészta | 26 |
Élesztős tészta I. | 26 |
Élesztős tészta II. | 27 |
Főzött tészta | 27 |
Mézeskalács tészta, bázeli, finom | 28 |
Omlós (porhanyós) tésztatömeg I. | 28 |
Omlós (p.) tészta II. | 28 |
Omlós (p.) tészta III. | 29 |
Omlós (p.) tészta IV. | 29 |
Fánkok | |
Apáca fánkocska | 30 |
Farsangi fánk | 30 |
Farsangi fánk, rummal | 31 |
Rózsa fánk | 31 |
Rétesek, bélesek | |
Rétestészta készítése | 32 |
Almás béles | 32 |
Diós rétes, magyarosan | 33 |
Édes káposztás rétes | 33 |
Magyar diós béles | 33 |
Túrós rétes | 34 |
Vegyesen | |
Gőzgaluska | 35 |
Bajor tészta | 35 |
Diós szarvacskák | 36 |
Hattyúnyak | 36 |
Szilva bundában | 36 |
Arany galuska | 37 |
Darázsfészek | 37 |
Hideg élesztős tészta | 38 |
Rizstészta | 38 |
Szegedi tejfölös lepény | 38 |
Angol kenyér | 39 |
Cukorszeletek | 39 |
Linci perecek | 39 |
Teatészta, magyar | 40 |
Tejhabos szeletek | 40 |
Töpörtős pogácsa | 40 |
Italok | |
Ananász bowle | 41 |
Champagner puncs | 41 |
Champagner jeges-puncs | 41 |
Csokoládé tejjel | 41 |
Grog | 42 |
Őszibarack bowle | 42 |
Sorbet, török ital | 42 |
Tojásos puncs | 42 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.