kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Kurír Lap- és Könyvkiadó Részvénytársaság |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 400 oldal |
Sorozatcím: | Magyar Konyha |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 27 cm x 23 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. Nem teljes évfolyam. Hiányzik az 5. szám. |
1. | |
A jó magyar konyha | |
Íze a régi: Lencsefőzelék | 2 |
Édesanyám főztje: Koós János | 4 |
Mesterfogások | 6 |
Szakácskönyvkritika | 8 |
Egy demokrataérzelmű arisztokrata | 9 |
Olvasók receptjei | 10 |
Aki úgy főz, ahogy Elvis sem tudott: Komár László | 14 |
Legyünk szerint | 15 |
Világasztal | |
Ecuador, a banánország | 16 |
Húsos fogások a Kárpátokon túlról | 20 |
A víz után az első | 22 |
Ötszáz év teáskannákban | 23 |
Csokoládéőrület | 24 |
Mint a víz a csokoládéhoz | 25 |
Rum | 26 |
Gombháború | 27 |
Eltűnt idők - megtalált konyhák | 28 |
Korszerűen, egészségesen | |
Életmentő étrend | 12 |
Tanítani kéne | 13 |
Az élet a legjobb orvosság: Hajdina | 30 |
Vegetáriánusoknak | 32 |
Az én reformkonyhám: Kelkáposzta | 34 |
Egy tál kert | 36 |
Mikrohullámhosszon | 44 |
Frituban finomat | 46 |
Piac | |
Pillantás a piacra | 47 |
Valami más | 48 |
Piacra járóknak: a hering | 50 |
Konyhakészen | |
Kész megoldás | 54 |
Menük a Mirellit ajánlatából | 57 |
Lépésről lépésre | |
Csirkemell szezámbundában kezdőknek | 59 |
Szalagos farsangi fánk haladóknak | 60 |
Kókusz torta | 62 |
Juli-suli | |
Veszélye-e a vegetáriánizmus? | 64 |
Mindennapi apróságok | 64 |
Van, ami százszor édesebb | 65 |
Keverem-kavarom | 65 |
Takarékosan | |
Fortélyok | 68 |
Olcsó oldalak | 70 |
Tészták levesek | 72 |
Konyha és környéke | |
Vacsoravendég voltam Nyertes Zsuzsánál | 74 |
Lénárd Sándor: Egy nap a láthatatlan házban | 76 |
Haspók | |
Melléklet vállakozó kedvű gyerekeknek | 39 |
2. | |
A jó magyar konyha | |
Íze a régi: Paprikás csirke | 2 |
Édesanyám főztje: Jancsó Miklós | 4 |
Az Est vacsorája | 6 |
Olvasók receptjei | 8 |
Aki csak süti és befalja: Bajor Imre | 10 |
Jegyünk szerint | 39 |
Mesterfogások | 40 |
Húsvét | |
Bárányból | 12 |
Tojáslikőr | 16 |
Gyöngyös, gyémántos aranytojások | 17 |
Maradékok maradéktalanul | 18 |
Tojásbűvölés | 21 |
Élve veszélyes | 23 |
Világasztal | |
Húst hússal a gauchók földjén | 24 |
Külföldi lapokban olvastuk | 26 |
Tej és testvérei | |
Az étel a legjobb orvosság: Tej | 29 |
A tej, amely eláll | 31 |
Baj, ha vaj? | 33 |
Parmezán a Pó völgyéből | 35 |
Természetesen kálcium | 37 |
Mint a márvány | 37 |
Korszerűen, egészségesen | |
Jó falatok kismamáknak | 43 |
Vegetáriánusoknak | 44 |
Együtt piramist | 46 |
Mikrohullámhosszon | 48 |
Az én reformkonyhám: Hüvelyesek | 50 |
Lépésről lépésre | |
Tojásos galuska kezdőknek | 53 |
Töltött kifli haladóknak | 54 |
Töltött tojás vitaminsalátával | 56 |
Eperkrémes fánk | 58 |
Juli suli | |
Keverem-kavarom | 60 |
Piac | |
Pillantás a piacra | 64 |
Aranyat ér | 65 |
Takarékosan | |
Fortélyok | 66 |
Olcsó oldalak | 69 |
Halak tésztával | 70 |
Konyha és környéke | |
Szakácskönyvkritika | 73 |
Vacsoravendég Szinetár családnál | 74 |
Tamási Áron: Szótartó Fütyögi | 76 |
3. | |
A jó magyar konyha | |
Íze a régi: Zöldborsós sertéssült | 2 |
Édesanyám főztje: Varga Imre | 4 |
Ebéd a Hungáriában | 6 |
Olvasók receptjei | 9 |
Aki vendéglőbe visz kóstolót: Nádas György | 11 |
Mesterfogások | 12 |
Borozgatós országjárás: Villány-Siklós | 14 |
Jegyünk szerint | 17 |
Világasztal | |
Washington háza tája | 18 |
A szegfűszegesített sziget: Zanzibár | 22 |
Ha nyár, akkor fagylalt | 27 |
Korszerűen, egészségesen | |
Az étela legjobb orvosság: Cseresznye | 28 |
Az én reformkonyhám: Karalébá | 30 |
Együnk piramist | 32 |
Mikrohullámhosszon | 34 |
Vegetáriánusoknak | 36 |
Befőzés | |
Levél boldog emlékmű nagymamámnak | 39 |
MÉzes befőzés | 42 |
Befőzőpályázat eredményhirdetés | 43 |
Szakácskönyvkritika | 45 |
Piac | |
Pillantás a piacra: Zöldbab | 47 |
Miért csak savanyún? | 48 |
A nyár hírnöke az eper | 52 |
Lépésről lépésre | |
Palócleves kezdőknek | 55 |
Likőrös őszibarack-kocsonya haladóknak | 58 |
Koranyári salátabár | 60 |
Nagymama cseresznyetortája | |
Juli suli | 62 |
Keverem-kavarom | |
Takarékosan | 66 |
Tészták keletiesen | 69 |
Olcsó oldalak | 71 |
Fortélyok | |
Konyha és környéke | 73 |
Színt a székekre | 74 |
Vacsoravendég voltam Tahi Tóthéknál | 76 |
Déry Tibor: Felelet | 76 |
4. | |
A jó magyar konyha | |
Íze a régi: Töltött paprika | 2 |
Édesanyám főztje: Görgey Gábor | 4 |
Edison Pesten | 6 |
A tiszteletlen sajtimádó: Nádas György | 9 |
Olvasók receptjei | 10 |
Mesterfogások | 12 |
Borozgatós országjárás: Alföld | 14 |
Jegyünk szerint | 17 |
Világasztal | |
Szendvicsek szabadon | 18 |
A zöldhasúak hazája: Guatemala | 22 |
Gofri gazdagon | 26 |
Korszerűen, egészségesen | |
A vitaminok védelmében | 27 |
Az étel a legjobb orvosság: Szilva | 28 |
Vegetáriánusoknak | 30 |
Fogyókúra szerrel - szertelenül | 32 |
Az én reformkonyhám: Paprika | 34 |
Mikrohullámhosszon | 36 |
Szakáckönyvkritika | 38 |
Piac | |
Pillantás a piacra: Paprika | 43 |
Sülve-töltve együtt | 45 |
Dinnyeszezon | 49 |
Szárnyasok | |
Levél boldog emlékű nagymamámnak | 50 |
Házi "jómadarak" | 52 |
Lépésről lépésre | |
Szőlős pulykatorta kezdőknek | 55 |
Mandulás fagylaltkosár haladóknak | 57 |
3x3 salátabár | 58 |
Barna sörkenyér | 60 |
Juli-suli | |
Táplálékallergia/Hízás ellen dohányzás? | 63 |
Kerevem-kavarom | 64 |
Takarékosan | |
Fortélyok | 66 |
Befőzés | 68 |
Olcsó oldalak | 69 |
Pohárból, puttonyból | 70 |
Konyha és környéke | |
Átrendeztem az életem | 71 |
Vacsoravendég voltam Ungár Anikónál | 72 |
Krúdy Gyula: A vásárcsarnokban | 76 |
Haspók | |
Melléklet vállalkozó kedvű gyerekeknek | 39 |
6. | |
Ünnep | |
Kiskarácson | 2 |
Nagykarácsony | 4 |
Levél boldog emlékű nagymamámnak | 7 |
Harmónia és hangulat | 8 |
Morzsák ünnep után | 11 |
A jó magyar konyha | |
Édesanyám főztje: Duray Miklós | 12 |
Borozgatós országjárás: Mecsekalja | 15 |
Írók szilvesztere | 16 |
A falatozó rendőrkapitány: Hollósi Frigyes | 18 |
Mesterfogások | 20 |
Olvasók receptjei | 24 |
Világasztal | |
Advent New Yorkban | 26 |
Gyümölcskenyerek | 28 |
1996 (g)asztrológiai szempontból | 34 |
Piac | |
Pillantás a piacra | 45 |
Korszerűen, egészségesen | |
Kis karácsonyi koleszterin | 44 |
Az étel a legnagyobb orvosság: lencse | 46 |
Vegetáriánusoknak | 48 |
Mikrohullámhosson | 50 |
Lépésről lépésre | |
Chebiche kezdőknek | 53 |
Sertéskocsonya haladóknak | 54 |
Óévbúcsúztató tál | 56 |
Mentakrémes mézeskalácstorta | 58 |
Juli suli | |
Keverem-kavarom | 60 |
AMC-atmoszféra | 62 |
Takarékosan | |
Fortélyok | 65 |
Olcsó oldalak | 67 |
Konyha és környéke | |
Többfunkciós konyhai robotgép-ismertető | 68 |
Pezsgő | 70 |
Szakácskönyvkritika | 71 |
Vacsoravendég voltam Koncz Gáboréknál | 72 |
Megyesi Gusztáv: Anyátok főztje | 76 |
Haspók | |
Melléklet vállakozó kedvű gyerekeknek | 39 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.