Edd meg, amit főztél! | 6 |
Előzetes a legfontosabb dolgokról | |
A megfelelő készülék kiválasztása | 6 |
A főzés egyedülálló élmény | 8 |
Vendégeket hívunk | 9 |
Receptekkel kapcsolatos javaslatok | 11 |
Ínyenceknek ajánljuk | 12 |
Laktató hús- és szárnyasételek | |
Hátszínsült cheddar sajttal | 14 |
Stilton sajt pármai sonkával és dinnyével | 16 |
Nyárson sült csirkefalatok mogyorómártással | 18 |
Nyárson sült pulykafalatok szalonnába tekert aszalt szilvával | 20 |
Nyárson sült pulykamáj ananásszal | 21 |
Saltimbocca római módra | 22 |
Bárányborda fokhagymás vajjal | 24 |
Szűzérmék ínyenceknek | 25 |
Nyárson sült bárányfalatkák almával és paprikával | 26 |
Kacsamell burgundiban párolt körtével és rokfortmártással | 28 |
Bélszínfilé rókagombával | 30 |
Bárányborda sajtos bagettel | 31 |
Diana őzsült fügével | 32 |
A tenger kincsei | 34 |
Finom ételek halból és a tenger gyümölcseiből | |
Raclette-ben sült kagyló | 36 |
Kalóznyárs | 38 |
Kelkáposztába göngyölt laposhal | 39 |
Garnéla tejszínes chilimártással | 40 |
Jambalaya grillezett tengeri herkentyűkkel | 42 |
Lazacszeletek zöldségkörettel | 44 |
Nyárson sült kagyló raclette-spagettivel | 45 |
Füstölt sült hal burgonyával | 46 |
Főszerepben a zöldség | 48 |
Különleges zöldség- és krumpliételek | |
Brokkoli juhsajttal és fenyőmandulával | 50 |
Serpenyős burgonya szalonnával | 51 |
Édeskömény tejszínes mártással | 52 |
Töltött gomba | 54 |
Sajtos krumpli | 55 |
Gombás szendvicsfalatkák | 56 |
Csőben sült cukkini és paradicsom | 58 |
Sült banán curryvel ízesítve | 59 |
Padlizsán paradicsomszósszal és mozzarellával | 60 |
Serpenyős laskagomba | 61 |
Bulgur fűszeres tofuval | 62 |
Sikeres szimiózis: sajt és raclette | 64 |
Spenótos kölesgolyóbisok | 66 |
Lencsés kölesgombóckák | 68 |
Burgonyatócsni | 69 |
Spenóttal-sajttal töltött palacsinta | 70 |
A legjobb ráadás | 72 |
Fenséges saláták és körítések | |
Keleties babsaláta | 74 |
Borsmustár pecorino sajttal | 75 |
Tavaszi saláta | 76 |
Színes zöldségtál | 78 |
Babsaláta avokádóval | 79 |
Paradicsomszeletre ültetett articsókaszív | 80 |
Paradicsom mozzarellával | 81 |
Főtt rizs | 82 |
Rizs keleti módra | 84 |
Polentaszeletek | 86 |
Szélesmetélt mascarponéval/azzurróval | 88 |
A mártogatás örömei | 90 |
Fantasztikus szószok és mártások | |
Tejszínes sárgabarackszósz | 92 |
Répaszósz mogyoróval | 93 |
Padlizsánkrém | 94 |
Paprikaszósz | 96 |
Szilvaszósz portóival | 97 |
Avokadómártás | 98 |
Currys banánmártás | 99 |
Paradicsomszósz olívával | 100 |
Fűszeres tofukrém | 101 |
A csábító kísérők - italok | 102 |
Almaszósz hagymával | 104 |
Fűszeres mártás 4-féle gyümölcsből | 106 |
Fűszervaj | 108 |
Hagymás almakrém - kenyérre | 110 |
Currys szezámkrém - kenyérre | 111 |
A vendégség koronája | 112 |
Ellenállhatatlan finom desszertek | |
Sárgabarack kalappal | 114 |
Eper rikottával tetézve | 115 |
Banán kókuszburokban | 116 |
Őszibarack-saláta ribizlivel | 118 |
Ananászkarikák kiviöntettel | 119 |
Egzotikus gyümölcssaláta | 120 |
Málnasörbet | 122 |
Betűrendes tárgymutató | 124 |