A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Új könyv

Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret

Szerző

Kiadó: Csipet Kiadó
Kiadás éve:
Oldalszám: 208 oldal
Nyelv:
Méret: 216 mm x 255 mm
ISBN: 9786155767012

Tartalom

"Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek." - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje

A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke.

A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.

Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret

Olvasatlan példány

Állapot: Új
Eredeti ár 6.300 Ft
Online Ár 5.355 Ft
Akciós ár
4.819,-Ft
-23 %
Kosárba
Garantált +10% kedvezmény!
Kuponos kedvezmény ezen könyv esetében nem vehető igénybe.