1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fenséges karácsonyi étkek a Danubius szállodák ajánlásával

Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Közeledik az év vége, karácsony havára fordul a naptár. Rövidülnének a nappalok, forralt bor, fahéj illata járja át a levegőt, és mindannyik ünnep melegségére vágyunk. Eljött hát az idő,... Tovább

Előszó

Közeledik az év vége, karácsony havára fordul a naptár. Rövidülnének a nappalok, forralt bor, fahéj illata járja át a levegőt, és mindannyik ünnep melegségére vágyunk. Eljött hát az idő, megkezdődhet a készülődés.
Izgatottan, néha tanácstalanul állunk az ünnepekhez, mivel is tudnánk kedveskedni szeretteinknek. A karácsonyi menü összeállítása sokszor igazi kihívásnak számít a leggyakorlottabb háziasszonyok számára is. A hagyományos ízek mellett olykor különleges fogásokkal, díszítésekkel is szívesen tennénk még ünnepélyesebbé a karácsonyi fogásokat.
Szállodáink séfjei kedvenc ötleteiket gyűjtötték össze e receptkönyvbe. Válogasson kedvére, és receptjeinkkel varázsoljon igazi különlegességet az ünnepi asztalra!
Élményekben gazdag készülődést és boldog, békés karácsonyt kívánunk! Danubius Hotels Group Vissza

Tartalom

Kovács Ferenc:
- CUKKINIS PAPARDELLE CARBONARA FOKHAGYMÁS KIRÁLYRÁKKAL 4
- GYÖNGYTYÚKMELL GESZTENYÉS-MÉZES FÜGÉVEL ÉS MANDULÁS BURGONYAFÁNKKAL 6
Fazekas Imre:
- ROSTONSÜLT PANGASIUSFILÉ PARAJOS GNOCCHIVAL 8
- FÜSTÖLT LIBAMELL ALMAPÜRÉVEL ÉS BURGONYAHABBAL 10
Péntek Tamás:
- GRILLEZETT KACSAMÁJ PIRÍTOTT KALÁCSON ASZALT GYÜMÖLCSÖS SALÁTÁVAL 12
- ROSTON SÜTÖTT HARCSAFILÉ VARGÁNYÁS KÁPOSZTÁVAL 14
Jaksics József:
- LAZAC KARDINÁLIS PEZSGŐMÁRTÁSSAL 16
- LIBASÜLT MÉZES ZÖLDSÉGÁGYON BORÓKÁS PECSENYELÉVEL 18
Altbäcker György:
- GRILLEZETT KACSAMÁJ KALÁCSON, MÁLNAECETES RUKKOLÁVAL ÉS CÉKLACSIPSSZEL 20
- SZARVASBÉLSZÍN RÓKAGOMBÁVAL, CUKKINIS BURGONYÁVAL ÉS ENYHÉN CSÍPŐS MOGYORÓMÁRTÁSSAL 22
Ferenczi István:
- SÜLLŐFILÉ RÉTESTÉSZTÁBAN SÜTVE KÉTFÉLE MÁRTÁSSAL 24
- PÁROLT BORJÚSZŰZ PESZTÓVAL ÉS PAPRIKÁS METÉLTTEL 26
Bedák Béla:
- ŐZRAGU MÉZESKALÁCSOS NARANCCSAL ÉS BIRSALMALEKVÁROS POLENTÁVAL 28
- LIBAMÁJ VADGOMBÁS RIZOTTÓN, ÁFONYÁS-CSOKOLÁDÉS MÁRTÁSBAN 30
Juhász István:
- LIBAMÁJCSÍKOK ROSTON SÜTVE, SALÁTÁVAL ÉS FŰSZERES ÖNTETTEL 32
- PULYKAMELLFILÉ GESZTENYÉS BORJÚPÜRÉVEL TÖLTVE, ÉDES-BURGONYÁVAL ÉS PÁROLT FÜGÉVEL 34
Héjjá László:
- HALLAL TÖLTÖTT RÉTES PERNOD-S, CITROMOS MÁRTÁSSAL 36
- SÜTŐTÖKÖS PULYKAFALATOK KELETI MÁRTÁSSAL 38
Tóthfalussy Tivadar:
- NARANCSOS KACSASALÁTA 40
- ZÖLDFŰSZERVAJAS PULYKASÜLT PARÁZSBURGONYÁVAL ÉS PÁROLT MANDULÁS KELBIMBÓVAL 42
Bagdi Ilona:
- ROSTONSÜLT LAZACFILÉ ÉDESKÖMÉNYRÖSZTIN, TÁRKONYOS HOLLANDI MÁRTÁSSAL 44
- ROZÉ KACSAMELL SÁFRÁNYOS JÁZMIN RIZZSEL ÉS BALZSAMOS RIBIZLIÖNTETTEL 46
Kámán János:
- SÜLT LIBAMÁJ HÁRSMÉZES TOKAJI ASZÚBAN PÁROLT BIRSALMÁVAL 48
- BALATONI HALPÖRKÖLT PESZTÓS, HÁZI TAGLIATELLÉVEL 52
Pápai Lajos:
- DIÓVAL TÖLTÖTT BALATONI CSUKA 52
- GOMBÁVAL ÉS MÁJÁVAL TÖLTÖTT LIBAMELL 54
Rátz Zoltán:
- GŐZÖLT FOGASFILÉ TEJSZÍNES PÓRÉHAGYMARAGUVAL ÉS KAVIÁROS BLINIVEL 56
- ASZALT MEGGYES KACSAMELL MÉZES-SZEZÁMOS KÖNTÖSBEN, ZÖLDSÉGES
TÓCSNIVAL ÉS FAHÉJAS SÜLT ALMÁVAL 58
Zsoldos Antal:
- SERRANO SONKÁBA GÖNGYÖLT, MÁJJAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL SAJTOS KARFIOLÁGYON DATOLYAMÁRTÁSSAL 60
- SZARVASFILÉ GESZTENYERAGUVAL, BURGONYAFÁNKKAL, VÖRÖS ÁFONYÁVAL ÉS KÖRTECSIPSSZEL 62
Major Zsolt:
- KACSAMÁJ VAJASTÉSZTÁBAN, FAHÉJAS SÜLT ALMÁVAL ÉS MÉZES SÜTŐTÖKKEL 64
- TÖLTÖTT DAGADÓ SOPRONI PONCICHTEREK MÓDJÁRA SZALONNÁS SAVANYÚ KÁPOSZTÁVAL ÉS RÖSZTIVEL 66
Edvi László:
- SZIGETKÖZI ECETES HAL 68
- MANDULÁS ASZALT SZILVÁVAL TÖLTÖTT PULYKAMELL SZEGFŰSZEGES ALMÁVAL ÉS SAVANYÚ KÁPOSZTÁS BURGONYAPÜRÉVEL 70
Poór Lajos:
- ROSTONSÜLT FOGASFILÉ PARADICSOMOS TENGER GYÜMÖLCSEIVEL ZÖLDSÉGES METÉLTTÉSZTÁN 72
- ASZALT SÁRGABARACKKAL TÖLTÖTT PULYKAMELL SÜLT BIRSALMÁVAL ÉS PARAJ LEVELES BURGONYAROLÁDDAL 74
Takács Tamás:
- FÜSTÖLT PULYKAMELLEL ÉS RIKOTTÁVAL TÖLTÖTT PADLIZSÁNTEKERCSEK PETREZSELYEM PESZTÓVAL 76
- ASZALTSZILVÁS KÁPOSZTÁVAL TÖLTÖTT KACSACOMB BURGONYÁS RÉTESSEL 78
Ordonics Árpád:
- ZSÁLYÁS, GÖNGYÖLT ÖRDÖGHAL VAJBAN FORGATOTT PARAJLEVÉLEN 80
- VADRIZZSEL TÖLTÖTT CSIRKEMELLFILÉ JUHARSZÓSSZAL 82
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Fenséges karácsonyi étkek a Danubius szállodák ajánlásával Fenséges karácsonyi étkek a Danubius szállodák ajánlásával Fenséges karácsonyi étkek a Danubius szállodák ajánlásával
Állapot:
2.480 ,-Ft
20 pont kapható
Kosárba