1.067.053

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az állathigiénia szerepe az állati eredetű élelmiszerek termelésében

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Akadémiai Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 37 oldal
Sorozatcím: Értekezések-Emlékezések
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 11 cm
ISBN: 963-05-3654-4
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
Az állathigiénia feladata az állati eredetű élelmiszerek termelésében szorosan összefügg a modern, indusztrializálódó és egyéb jelzőkkel illetett állattartás fejlődésével, amely számos,... Tovább

Előszó

Részlet:
Az állathigiénia feladata az állati eredetű élelmiszerek termelésében szorosan összefügg a modern, indusztrializálódó és egyéb jelzőkkel illetett állattartás fejlődésével, amely számos, korábban ismeretlen folyamatot indított el. Ezek közül eredményeink és feladatain k megismertetése, különösen pedig utóbbiak megoldása szempontjából is a következők érdemelnek figyelmet. Vissza

Kovács Ferenc

Kovács Ferenc műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kovács Ferenc könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az állathigiénia szerepe az állati eredetű élelmiszerek termelésében Az állathigiénia szerepe az állati eredetű élelmiszerek termelésében Az állathigiénia szerepe az állati eredetű élelmiszerek termelésében

A gerinc elszíneződött.

Állapot:
1.540 ,-Ft
12 pont kapható
Kosárba