1.063.258

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Főzőcske lépésről lépésre

Szerző
Fotózta
Nyíregyháza
Kiadó: Black & White Kiadó
Kiadás helye: Nyíregyháza
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 116 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-9544-04-3
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A receptek fiatal, ambicizóus szerzője Kós Gábor, jelenleg a budapesti Berlin étterem chef-je. Fiatal kora ellenére több neves helyen töltötte már be a konyhafőnöki posztot a nagy szállodáktól... Tovább

Előszó

A receptek fiatal, ambicizóus szerzője Kós Gábor, jelenleg a budapesti Berlin étterem chef-je. Fiatal kora ellenére több neves helyen töltötte már be a konyhafőnöki posztot a nagy szállodáktól kezdve a magánpanziókig. Hosszabb ideig dolgozott az Interkoncertnél ún. turnészakácsként. E minőségében a popzenei világ nemzetközi csillagait kísérte mindenfelé a világban, követve a sztárok különc életmódját és a táplálkozásukban is megnyilvánuló szeszélyeiket.
A kötetben szereplő receptek Kós Gábor "szerzeményei", zömmel a turné korszak szülöttei. Jelentős részük könnyen elkészíthető. Receptjei sok hasznosítható ötlettel, olykor a megszokottól eltérő jellegükkel (ízeikkel) tünnek ki. Vissza

Tartalom

Előszó5
Bevezető7
Tartalomjegyzék8
Eszközszükséglet9
Ananásszal töltött csirke10
Banánnal töltött borjújava11
Birkaragu I.14
Birkaragu II. 15
Borókás párolt marhafartő17
Brinzás rakotthús19
Currys-lencsés ragu22
Csirkecomb kelvirággal23
Csirkemáj aszalt szilvával26
Csirkemellel töltött csirkecomb27
Csirkemellel töltött pulykamell30
Csirkés lasagne31
Duplán göngyölt húsrolád34
Erdei csirke35
Flambírozott illatos kacsamáj38
Fokhgymás csirkemell39
Francia töltött padlizsán42
Gombás borjúszegytekercs43
Húsos béles46
Húsos buci47
Indiai ragu50
Kagylóval töltött kelkáposzta51
Kapros borjúszegytekercs54
Kukoricás csirke55
Lengyel borda58
Libamáj zöldségágyban59
Mazsolás csirke62
Májas húsrolád63
Meggyes csirke66
Naranccsal töltött borjújava67
Narancsos rakott fogas70
Nyelvragu I.71
Nyelvragu II.74
Olívás húskockák75
Olívás pulykamell78
Oroszos kolbászfelfújt I.79
Oroszos kolbászfelfújt II.82
Rakott füsölt nyelv83
Részeges kacsa87
Sajtos marhacomb90
Sertésbordák aszalt szilvával91
Sertésbordák diósan94
Sertésjava gyümölcsraguval I.98
Sertésjava gyümölcsraguval II.99
Sertésjava gyümölcsraguval III.100
Spanyol erőhús102
Szüreti szelet103
Töltött angolna106
Töltött, bundázott borjúmáj107
Töltött tök110
Zöldséges töltött libanyak111
Zöldséges töltött paprika114
Zöldséges töltött dagadó115

Kós Gábor

Kós Gábor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kós Gábor könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Főzőcske lépésről lépésre Főzőcske lépésről lépésre Főzőcske lépésről lépésre
Állapot:
980 Ft
490 ,-Ft 50
4 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Főzőcske lépésről lépésre Főzőcske lépésről lépésre Főzőcske lépésről lépésre

A borító foltos.

Állapot:
980 ,-Ft
9 pont kapható
Kosárba