kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Kereskedelmi Továbbképző és Módszertani Központ |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 92 oldal |
Sorozatcím: | Vendéglátó szakmunkás továbbképző tanfolyam |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Bevezetés | 1 |
Népélelmezésünk mai helyzete | 2 |
Élelmezésünk táplálkozásélettani feladatai | 5 |
A testépítő anyagok biztosítása | 7 |
Élettani szempontból fontos anyagok biztosítása | 19 |
A szervezet energiaigényének biztosítása | 24 |
Ételeink tápanyagainak emészhetősége, értékesülése | 35 |
Konyhatechnika | 43 |
A magyar konyha kialakulása | 57 |
A magyar konyhatechnika jellemzői | 58 |
Az egyes ételcsoportok korszerűsítése | 60 |
A konyhai gépesítés előnyei és veszélyei | 61 |
Az iparilag előkészített élelmiszerek feldolgozása | 73 |
A konyhai munka higiénéje | 75 |
A különleges igényű vendégek ellátása | 79 |
A vendéglátóipar étlapjain beállítható diéta típusok | 82 |
Külföldi vendégek étkezési szokásai | 85 |
A helyesebb étkezési ritmus kialakítása | 87 |
Ételeink bemutatása | 90 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.