1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Korszerű táplálkozás alapjai

Kísérleti tananyag vendéglátóipari szakmunkás továbbképző tanfolyamok számára

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Kereskedelmi Továbbképző és Módszertani Központ
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 92 oldal
Sorozatcím: Vendéglátó szakmunkás továbbképző tanfolyam
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés1
Népélelmezésünk mai helyzete2
Élelmezésünk táplálkozásélettani feladatai5
A testépítő anyagok biztosítása7
Élettani szempontból fontos anyagok biztosítása19
A szervezet energiaigényének biztosítása24
Ételeink tápanyagainak emészhetősége, értékesülése35
Konyhatechnika43
A magyar konyha kialakulása57
A magyar konyhatechnika jellemzői58
Az egyes ételcsoportok korszerűsítése60
A konyhai gépesítés előnyei és veszélyei61
Az iparilag előkészített élelmiszerek feldolgozása73
A konyhai munka higiénéje75
A különleges igényű vendégek ellátása79
A vendéglátóipar étlapjain beállítható diéta típusok82
Külföldi vendégek étkezési szokásai85
A helyesebb étkezési ritmus kialakítása87
Ételeink bemutatása90

Dr. Ketter László

Dr. Ketter László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Ketter László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem