1.059.898

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Menü 2000/1.

Konyhaművészeti és gasztronómiai magazin - 2000/1. szám/Esküvők/Recipes by famous Chefs with guide

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor
Fotózta
Budapest
Kiadó: ALLPRINT Kanadai-Magyar Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 68 oldal
Sorozatcím: Menü
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. Angol nyelvű előszóval, tartalomjegyzékkel, receptekkel. Megjelenik negyedévente.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Hűséges olvasóink tudják, hogy magazinunk minden száma egy-egy ünnepi utazás a gasztronómiai világában.
Tavasszal minden a szerelemről szól. Már túl vagyunk az egyre népszerűbb Valentin-napon és... Tovább

Előszó

Hűséges olvasóink tudják, hogy magazinunk minden száma egy-egy ünnepi utazás a gasztronómiai világában.
Tavasszal minden a szerelemről szól. Már túl vagyunk az egyre népszerűbb Valentin-napon és előttünk állnak a májusi esküvők. Az utóbbi években divatba jött a külföldiek körében a budapesti esküvő. Nem csoda, hiszen éttermeink gyönyörű környezetben, fejedelmi kínálattal és kiszolgálással várják vendégeinket. Arra kértük a most szereplő vendéglőket, hogy lehetőség szerint esküvői kínálatukból mutassanak be néhány ételt. Természetesen a húsvét kulináris élvezetei sem maradhatnak ki. Ehhez kapcsolódva megannyi friss ízzel találkozhatnak lapunkban.
A minőségi étkezés fontos része a felszolgált ital(ok) minősége.
Vesztergombi Ferenc bordeaux-i sikere a figyelem középpontjába helyezte a szekszárdi borvidéket. E történelmi borvidékünkről nyolc kiváló pincészetet mutatunk be.
A tavasz kirándulásokra is csábít. Ehhez most Pécs városának bemutatásával nyújtunk segítséget. Reméljük számos ötlettel sikerül gazdagítanunk étkezési ismereteiket, és sok örömet lelnek majd a bemutatott ízek világában. Vissza

Tartalom

Bevezető 3
Tartalom 4
Világablak 6
Hyatt Regency Budapest 8
Kisrabló pub 10
Radisson SAS Béke Hotel 12
Szondi Lugas - a 70 éves újszülött 14
Eseménynaptár 15
Ruszwurm cukrászda 16
Restaurant Chez Daniel 18
Az ecet titkai 20
Borkínáló 23
Gandhi vegetáriánus étterem 24
Kalandozások: Pécs 27
Hotel Pátria és Palatinus 28
Cellárium étterem 30
Aranykacsa étterem 32
A pécsi Zsolnay-gyár 34
Stílus: Korpádi Péter és Patyi Árpád rovata 36
Történelmi borvidékeink: a szekszárdi borvidék 42
A Zwack-ház borai (I.) - Mőcsény 47
Mosselen Belgian Beer Cafe 48
Hotel Mercure Korona 50
Koktél: Lajsz András rovata 52
Kiskulacs vendéglő 54
Belcanto étterem 56
Vénhajó étterem 58
Öreg hajó nem VÉNHAJÓ 60
Receptek angol nyelven 62
Éttermi kalauz 64
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Menü 2000/1. Menü 2000/1. Menü 2000/1. Menü 2000/1.
Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba