1.062.058

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Konyhaművészet 2002/4.

Pácok, pácolás/Az ezerarcú szendvics/Gasztronómiai Magazin - XII. évfolyam 4. szám

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Szürrealizmussal ötvözött precizitás 4
Katalónia konyhája
Kitűnő konyhák 8
A belgák másként csinálják
Egy réteg kenyér, egy réteg hús - vagy más 11
Az ezerarcú szendvics
Magyarországnak tradíciói vannak 16
A szakács-sikerre készülőben
Skandináv pillanatok 18
Norvég ráklakoma, norvég italok
Tokaji főnix 21
Egy család és egy bor története
Borhoz illesztve 24
Sült gyümölcs, sült túró; csirkemell, barack, mandula
Pácok, pácolás 26
Ami a hús ízéhez hozzáadja a többletet
Halak - a gasztronómia csodái 32
A kisebb laposhalak: nyelvhal, lepényhal
Á la carte 39
Esterházy Péter a Ráspiról
Asztali divatok 40
A világválság takarékossá tesz
Másnapi vacsora 42
A Vendég - a valahai Szürke Csacsiról
Ódon szakácskönyvek 43
A legjobb szegedi...
Gasztronómiai hírek 46
Hilton, Royal, Hauer... és a többiek
Bornapló 49
Tiffán-köszöntő, Néhány szó az Újvilágról
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Konyhaművészet 2002/4. Konyhaművészet 2002/4. Konyhaművészet 2002/4.

A borítón ragasztott címke található, kissé foltos.

Állapot:
980 Ft
490 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba