1.067.325

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Konyhaművészet 2002/2.

Makrélák a tálon/Rizottó/Gasztronómiai Magazin - XII. évfolyam 2. szám

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Gasteria Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 50 oldal
Sorozatcím: Konyhaművészet
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 22 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. További szerzők a folyóiratban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A rizs legnemesebb alakja a rizottó
Ne kérd a receptet. Légy kreatív 4
Mesterfogások- Kaszás János, az Admirális
Fehér lazac filé ananászos-paprikás mártással 8
Kreatív mesterek
Töltött kucsmagomba, kenyértésztában sült borjúmirigy 10
Kossuth Lajos egészségére
Gyulán megint valami izgalmas történik 17
Fűszerek, fűszernövények
Boróka - nem csak a gin lesz tőle jobb 20
Tarka tavasz
Omlós húsok, zsenge zöldségek, finom halak 26
Gasztronómiai kalandozások
Utazás a spárga körül 28
Mindenféle finom tészták
Csak a fantázia szab határt 30
Asztali divatok
Stílus és gazdagság - a szecesszió kora 33
Házi cukrászat
Orosz krémtorta 37
Halak - a gasztronómia csodái
A se-fehér, se-barna húsú makrélák 38
Ódon recipék az új évezredben
Móra Ferencné szakácskönyve 42
Bornapló, kóstoló
A magyar bor imázsa és Szepsy István 48
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem