kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Kurír Lap- és Könyvkiadó Részvénytársaság |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 64 oldal |
Sorozatcím: | Konyhaművészet |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 23 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Színes fotókat, illusztrációkat tartalmaz. |
Pástétom nélkül lehet - de nem érdemes... | 2 |
Kitűnő konyhák | 8 |
A Scampi egy ugrással a legfigyelemreméltóbb éttermek közé került | |
Interjú | 14 |
Dr. Habsburg Ottó fenséges étkei | |
Édes meglepetés | 18 |
Habsburg Walburga esküvőjére kreálták a Gundelban | |
Világkonyha | 21 |
Gasztronómiai utazásunk első állomása: Olaszország | |
Feljegyzések fűszerekről | 28 |
A legfinomabb, legillatosabb vanília ma is az eredeti, a mexikói | |
Ínyencvacsora fél óra alatt | 30 |
Forró spanyol saláta, sültbanán pudinggal | |
Konyha magyar módra | 35 |
Új sorozatunkban kevéssé ismert, de megismerésre méltó, tájjellegű ételeket mutatunk be - természetesen lapunk stílusában | |
Delikátesz | 36 |
Csupa sonkás különlegesség | |
Nem csak vegetáriusoknak | 42 |
Szíves figyelmükbe ajánljuk a sárgarépát | |
Szakácsművészet | 50 |
Tudnivalók a szeletelés tudományáról | |
Gasztronómiai arcképcsarnok | 54 |
Lucullus, a hadvezér | |
Igen, a sajt | 56 |
A sajtos finomságokra nem is lehet nemet mondani | |
Borkultúra | 60 |
Magyarország borai: Villány, Somló nedűje | |
Á la carte | 64 |
A Görög Kancsóban, Szentendrén |