kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Európa-Híd Alapítvány |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 64 oldal |
| Sorozatcím: | Konyhaművészet |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 23 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
| Hírnevesek kedvence volt | 2 |
| Öt pompás étel, amelyet most Korpádi Péter készített el | |
| Nosztalgia sütemények | 9 |
| Bennük volt készítőjük szíve-lelke, meg harminchat tojás habja... | |
| Kitűnő konyhák | 14 |
| Sorozatunk nagy felfedezése egy kis étterem Érden: az Admirális | |
| Interjú | 20 |
| Kolozsvári Grandpierre Emil erdélyi és párizsi ízekre emlékezik | |
| Alternatív konyhaművészet | 23 |
| Új rovatunk első témája "a föld szent gyümölcse" | |
| Milyen a jó vendéglő? | 29 |
| Azaz légy a magad vendéglő szakértője! A tanácsadó: Lángy György | |
| Csupa pulyka | 34 |
| Lassan, de biztosan hozzánk is begyűrűzött a pulykaevés világdivatja! | |
| Házias | 40 |
| Bayer Ilona főztje: a hamis nyúlgerinc | |
| Feljegyzések fűszerekről | 48 |
| Főszerepben a sáfrány | |
| Szakácskönyvespolc | 57 |
| Testépítés a konyhában - Hargitai György irányításával | |
| Görög asztali gyönyörök | 34 |
| Görögországban a tradíciók és a tenger mindenütt jelenvalóak... | |
| Borkultúra: a világ nagy borai | 62 |
| Új sorozat! Szakértőnk bemutatja a bordóit |