1.062.236

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Konyhai tudástár

250 tipp, technika, recept

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Fotózta
Budapest
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-09-8412-6
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


r

f
technika
Konyhai tudástál?
Nélkülözhetetlen gasztronómiai kézikönyvünk több tucat konyhatechnikai fortéllyal ismerteti meg az olvasót. Nemcsak azt mutatja be, HOGYAN kell főzni, hanem azt is elmagyarázza. Ml TÖRTÉNIK a serpenyőben vagy a fazékban sütés-főzéskor.
Bemutatjuk a húsok, halak, hüvelyesek, tészták és gabonafélék klasszikus elkészítési módját, és beavatjuk az olvasót a süteménykészítés és kenyérsütés titkaiba. A könyvünkben szereplő sok-sok hasznos ismeret, tanács magabiztossá teszi a gasztronómia iránt érdeklődőket -akár valamelyik receptünket készítik el, akár a konyhaszekrényben lapuló hozzávalókból rögtönöznek finomságot.
A konyhában eltöltött időt örömtelivé varázsolhatjuk, ha megfogadjuk a kötetben található hasznos tanácsokat, tippeket. Akárcsak egy izgalmas főzőtanfolyamon, ínycsiklandó ételek receptjeivel ismerkedhetünk meg, amelyek elkészítésekor gyakorlatban is kipróbálhatjuk az újonnan megszerzett technikai tudást és a fortélyokat.
Jenni Davis... Tovább

Fülszöveg


r

f
technika
Konyhai tudástál?
Nélkülözhetetlen gasztronómiai kézikönyvünk több tucat konyhatechnikai fortéllyal ismerteti meg az olvasót. Nemcsak azt mutatja be, HOGYAN kell főzni, hanem azt is elmagyarázza. Ml TÖRTÉNIK a serpenyőben vagy a fazékban sütés-főzéskor.
Bemutatjuk a húsok, halak, hüvelyesek, tészták és gabonafélék klasszikus elkészítési módját, és beavatjuk az olvasót a süteménykészítés és kenyérsütés titkaiba. A könyvünkben szereplő sok-sok hasznos ismeret, tanács magabiztossá teszi a gasztronómia iránt érdeklődőket -akár valamelyik receptünket készítik el, akár a konyhaszekrényben lapuló hozzávalókból rögtönöznek finomságot.
A konyhában eltöltött időt örömtelivé varázsolhatjuk, ha megfogadjuk a kötetben található hasznos tanácsokat, tippeket. Akárcsak egy izgalmas főzőtanfolyamon, ínycsiklandó ételek receptjeivel ismerkedhetünk meg, amelyek elkészítésekor gyakorlatban is kipróbálhatjuk az újonnan megszerzett technikai tudást és a fortélyokat.
Jenni Davis gasztronómiai és kultúrtörténeti művek írásával és szerkesztésével foglalkozik, különös tekintettel a táplálkozástudomány és a kulináris hagyományok témaköreire. Párjával vidéki birtokukon élnek, ahol a zöldséget, gyümölcsöt és fűszernövényeket saját kezűleg termesztik. Egyszerű, de mesterien elkészített ételeket fogyasztanak, sok friss, szezonális fűszernövénnyel. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Jenni Davis

Jenni Davis műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jenni Davis könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem