kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Food Time |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 78 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 18 cm x 13 cm |
ISBN: | 963-8624-72-8 |
Alma | 4 |
Alma kandírozása | 5 |
Aludttej | 5 |
Aszalás | 5 |
Aszalt kajszibarack | 6 |
Aszalt szilva | 6 |
Bab (száraz) | 6 |
Sólet | 7 |
Jókai bableves | 7 |
Spanyol bab | 8 |
Banános ötletek | 8 |
Barack | 9 |
Baromfi tisztítása | 9 |
Bajgli | 10 |
Besamel készítése | 10 |
Bifsztek (steak) | 11 |
Birkahús | 11 |
Blansírozás | 11 |
Bolognai szósz | 12 |
Borral főzés | 12 |
Karajszeletek boros lében | 12 |
Borleves | 13 |
Boros almakrém | 13 |
Borsó (száraz) | 13 |
Burgonyafortélyok | 13 |
Búzadara (gríz) | 16 |
Citrom- és narancshéj tárolása | 16 |
Citrom- és narancshéj kandírozása | 17 |
Cukor | 17 |
Csalán | 17 |
Cseresznye kandírozása | 18 |
Csicsóka | 18 |
Csirkés tippek | 18 |
Csőben sütés (gratinírozás) | 19 |
Darált hús | 19 |
Desszertek | 20 |
Rumhab | 20 |
Bor- és citromhab | 21 |
Tejszínes körte | 21 |
Túródesszert | 21 |
Túrókrémes babapiskóta-torta | 22 |
Krokambus | 22 |
Dinnye- vendégeknek | 22 |
Dió felhasználása | 23 |
Élesztő | 23 |
Ételek színezése | 23 |
Étrend előkészítése | 24 |
Flambírozás | 25 |
Fokhagyma | 25 |
Forró folyadék | 26 |
Főtt tészta | 26 |
Fűszervaj | 26 |
Gomba | 27 |
Gőzfürdő a konyhában | 27 |
Grépfrút | 28 |
Gyümölcslevesek, gyümölcssaláták | 28 |
Gyümölcsök fagyasztása | 28 |
Habarás | 29 |
Halakról | 30 |
Halkonzervek | 30 |
Hasznos apróságok | 31 |
Hurka, kolbász sütése | 31 |
Hússütés | 31 |
Húsvásárlás | 33 |
Marha | 33 |
Sertés | 35 |
Italok | 36 |
Jégkockák | 36 |
Kajszibarack kandírozása | 36 |
Kandírozás - általában | 37 |
Káposzta | 37 |
Kapribogyó | 38 |
Karalábé | 38 |
Karfiol | 38 |
Kelkáposzta | 39 |
Kenyér- kalácsmaradék felhasználása | 40 |
Kenyér, péksütemény, keksz tárolása | 40 |
Kenyér, péksütemény, süteményfélék felfrissítése | 40 |
Ketchup házi készítése | 41 |
Kukorica | 41 |
Kukoricaliszt | 41 |
Kukta | 42 |
Leégett étel | 42 |
Levesek és betéteik | 42 |
Máj | 43 |
Mák | 44 |
Maradékok felhasználása | 44 |
Mártások (hideg) | 45 |
Almás tormamártás | 45 |
Majonéz és tartármártás | 45 |
Zöldmártás | 46 |
Mártások (meleg) | 46 |
Citromártás | 46 |
Gombamártás | 46 |
Tárkonymártás | 46 |
Vadas mártás | 46 |
Metélőhagyma (snidling) | 47 |
Mélyhűtött ételek | 48 |
Mérleg helyettesítése | 48 |
Méz | 49 |
Mikrohullámú sütő | 49 |
Olaj felhasználása | 50 |
Omlettek - tojáslepények | 50 |
Pácolás | 51 |
Padlizsán | 51 |
Palacsinták | 52 |
Amerikaimogyorós zabpelyhes palacsinta | 52 |
Banánkrémes palacsinta | 52 |
Csokoládés palacsinta | 52 |
Gyümölcsös palacsinta | 53 |
Kókuszos palacsinta | 53 |
Panírozás | 53 |
Paprika | 54 |
Pirospaprika | 54 |
Zöldpaprika | 54 |
Paradicsom | 55 |
Paraj | 55 |
Passzírozás | 56 |
Petrezselyem | 56 |
Pezsgőbontás | 57 |
Póréhagyma | 57 |
Rántás | 57 |
Reberbara | 58 |
Ribizli | 58 |
Rizs | 58 |
Színes zöldséggöngyöleg | 59 |
Római tál (cserépedény) | 60 |
Sajtok | 60 |
Salátakészítés | 61 |
Sárgarépa | 62 |
Só | 63 |
Sópótlók | 63 |
Sóska | 63 |
Spárga | 64 |
Sütés | 64 |
Kelt tészták (bukta, kalácsok) | 64 |
Linzertészták | 65 |
Quiche (ejtsd: kis) tészták | 65 |
Kevert tészták | 66 |
Sütőtök | 66 |
Szalonna | 67 |
Tea | 67 |
Tejforralás | 68 |
Tejszín | 68 |
Tepertő | 68 |
Tésztalazító | 68 |
Tojás | 69 |
Torta tárolása | 69 |
Túl édes étel | 70 |
Túl híg étel | 70 |
Túl sós étel | 70 |
Túl zsíros étel | 70 |
Uborka | 70 |
Üdítőitalok | 71 |
Limonádé - "forralva" | 71 |
Almaüdítő | 71 |
"Fekete almalé" | 71 |
Paradicsomkoktél | 71 |
Narancsos sárgarépakoktél | 71 |
Céklakoktél | 71 |
Vöröshagyma | 72 |
Zeller | 73 |
Zöldségek, zöldfűszerek tárolása | 73 |
Zöldségfélékről általában | 74 |
Zsír | 75 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.