1.062.618

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Konyhai késtechnikák

Technikák szeleteléshez, csontozáshoz, karikázáshoz, aprításhoz, vagdaláshoz, filézéshez

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 176 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-689-412-2
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


konyhai késtechnikák
A jó késtechnika a legfontosabb alkotóelem minden recepthez. Annak ismerete, hogy melyik kés a megfelelő az egyes feladatokhoz, és azt hogyan használjuk, könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a főzést. Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segítséget nyújt a megfelelő kés kiválasztásában, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez.
• Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és mi módon használjuk a leghatékonyabban.
• Részletes fényképes útmutatók segítségével sajátíthatjuk el az egyes ételfajták elkészítését: profi technikával, gyorsan, stílusosan és megbirkózva bármivel, ami a konyhaasztalon előfordulhat.
Marianne Lumb nemzetközileg elismert séf. A Leiths School of Food and Wine egykori tanára, gasztronómiai szakértő, valamint a Gasztronómiai Szakírók Egyesületének (Guild of Food Writers) tagja. Egyaránt főz... Tovább

Fülszöveg


konyhai késtechnikák
A jó késtechnika a legfontosabb alkotóelem minden recepthez. Annak ismerete, hogy melyik kés a megfelelő az egyes feladatokhoz, és azt hogyan használjuk, könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a főzést. Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segítséget nyújt a megfelelő kés kiválasztásában, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez.
• Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és mi módon használjuk a leghatékonyabban.
• Részletes fényképes útmutatók segítségével sajátíthatjuk el az egyes ételfajták elkészítését: profi technikával, gyorsan, stílusosan és megbirkózva bármivel, ami a konyhaasztalon előfordulhat.
Marianne Lumb nemzetközileg elismert séf. A Leiths School of Food and Wine egykori tanára, gasztronómiai szakértő, valamint a Gasztronómiai Szakírók Egyesületének (Guild of Food Writers) tagja. Egyaránt főz nyilvános és magánredezvényken, éttermekben és lakásoknál, New Yorkban, Sydney-ben és Londonban, ahol ma is él. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Marianne Lumb

Marianne Lumb műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Marianne Lumb könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem