1.063.202

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Új könyv

Konyhai kémia Hogyan működik fözés közben a tudomány?

Szerző

Kiadó: Tea Kiadó Kft.
Kiadás éve:
Oldalszám: 376 oldal
Nyelv:
Méret: 140 mm x 210 mm
ISBN: 9786158233781

Tartalom

Kerti sütögetéskor miért csökkenti a zöldfűszeres pác a rákkeltő anyagok keletkezését? Miért finom a hőbomlás egyes fázisaiban az étel, és miért ehetetlen a másikban? Vajon mitől rettegnek a kemofóbok, ha édesítőszert tartalmaz egy étel? Miért változik meg a vizeletünk szaga, ha spárgát ettünk, és miért csak az emberek negyede érzékeli?

Barotányi Zoltán kedélyes és lezser hangvételű ismeretterjesztő írásaiban összeforr a gasztronómia és a szigorú tudomány, mely rég volt olyan szórakoztató és lélegzetelállítóan összetett, mint háztartásunk fortyogó laboratóriumában: a konyhában.

Témakörök

Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Konyhai kémia Hogyan működik fözés közben a tudomány?

Olvasatlan példány

Állapot: Új
4.690 Ft
3.986,-Ft
Kosárba
Kuponos kedvezmény ezen könyv esetében nem vehető igénybe.