Finom falatkák és előételek | |
Karórépa ribizlivel | 4 |
Endíviacsónakok alma- és zellerhabbal | 6 |
Töltött ubrokafalatkák | 7 |
Fokhagymás tortácskák petrezselyemkrémmel | 8 |
Zöldpaprikarétegek tonhalas habbal | 10 |
Apró narancsos kacsatekercsek | 11 |
Tárkonyos paradicsomkrém | 12 |
Szárnyasmájból készült falatok kucsmagombával | 14 |
Levesek | |
Erőleves csurgatott tésztával | 16 |
Brokkolileves | 17 |
Mentás-uborkás hideg joghurtos leves | 18 |
Gazpacho zöldalmából | 20 |
Tejes zsázsaleves | 21 |
Saláták | |
Galambbegysaláta karamellizált hagymával | 22 |
Ubrokasaláta lazaccal és gyömbérrel | 24 |
Feketekagyló-saláta bazsalikommal | 25 |
Zöldbabsaláta szőlővel | 26 |
Szójacsíra-saláta garnélarákkal | 28 |
Posírozott Szent Jakab-kagyló salátaleveleken | 30 |
Tojásos ételek | |
Tükörtojás tőkehallal | 32 |
Töltött tojás három színben | 34 |
Lyoni buggyantott tojás | 35 |
Halak és a tenger gyümölcsei | |
Tőkehalkockák paradicsomágyon | 36 |
Pácolt tonhal nyárson | 38 |
Menyhal curryvel | 39 |
Grillezett kis norvég languszták zöldmártással | 40 |
Tőkehalszeletek kókusztejjel és zöldcitrommal | 42 |
Lazacszeletek borecetes paradicsommal | 43 |
Csőben sült mustáros tőkehal | 44 |
Vörösmárna-szeletek paradicsommártással | 46 |
Sült menyhal kétféle citrommal | 47 |
Tonhal paprikakörettel | 48 |
Serpenyős garnélarák paradicsommal | 50 |
Szent Jakab-kagyló sütőben, sáfrányos pórémártással | 51 |
Nyelvhalszeletek serpenyőben sült gombával | 52 |
Húsok és szárnyasok | |
Marhahús párolt hagymával | 54 |
Borjúszeletek zsályás vajban | 55 |
Bárányborda "cukkinimetélttel" | 56 |
Pulykaszeletek mangóval | 58 |
Gombás pulykatekercsek | 59 |
Citromos, fokhagymás párolt nyúl | 60 |
Kis pulykatekercsek gombával | 62 |
Fürjek őszi ízekkel | 63 |
Zelleres húslevesben főtt csirkecombok | 64 |
Grillezett indiai csirke | 66 |
Szezámos csirkesaláta | 67 |
Borjú narancsos mártással | 68 |
Zöldségételek és köretek | |
Brokkoli fenyőmaggal és mazsolaszőlővel | 70 |
Krémsajttal töltött cukkini | 71 |
Apróra vágott vegyes zöldséggel töltött articsóka | 72 |
Tésztával takart sóskás lepény | 74 |
Provence-i sült édeskömény | 75 |
Pácolt, grillezett zöldségek bazsalikommal | 76 |
Póréhagymás sült tészta hajdinával | 78 |
Zöldbab paradicsomos mártásban | 79 |
Édességek | |
Kivinyársak egzotikus gyümölcsből készült pürével | 80 |
Zöldcitromkrém mentával | 82 |
Mangópuding | 83 |
Tojásfehérjehab fekete ribizlivel | 84 |
Kávéhab | 86 |
Jeges eperhab | 87 |
Kávés habcsókok | 88 |
Keleti narancssaláta | 90 |
Levendulás sárgabarack-csomagocska | 91 |
Görögdinnye-darabkák mentazselében | 92 |
Eper szirupban | 94 |
Hideg joghurt fekete áfonyával | 95 |