Kiadó: | "Pro-Team" Nonprofit Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 45 oldal |
Sorozatcím: | Süssünk, főzzünk |
Kötetszám: | 34 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | 978-963-997-212-4 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrált. |
Ananászkrém | 5 |
Kakaókrém | 6 |
Fehér csokoládés piskótacsemege | 6 |
Tiramisu | 9 |
Mézes-szezámos sült banán | 9 |
Könnyű almás desszert | 10 |
Mascarponés körte narancsmártással | 11 |
Mangópüré teahabbal | 13 |
Likőrös eperkrém | 13 |
Mogyorós-vaníliás krémdesszert | 15 |
Csokoládés almakarikák | 15 |
Alma túróval töltve | 16 |
Somlói galuska | 17 |
Túróhab gyümölcssel | 19 |
Citromos álom | 19 |
Vaníliakrém | 20 |
Vegyes gyümölcsös joghurt | 21 |
Boszorkányhab | 22 |
Csokoládédesszert aszúval | 22 |
Vérnarancsos mascarpone | 24 |
Epres túrókrém | 25 |
Fagylaltos nektarin | 26 |
Csokis banáncsemege | 27 |
Kókuszos lime-krémdesszert | 28 |
Kávés csokoládémeglepetés | 28 |
Joghurtos narancspuding | 30 |
Málnapuding kehelyben | 31 |
Töltött aszaltszilva-csoda | 32 |
Kókuszos csemege | 33 |
Gesztenyepuding meggyel | 34 |
Citromos-grízes szelet | 35 |
Francia csokoládéhab | 36 |
Rumos barackhab | 36 |
Anyóstorta | 38 |
Töltött nektarin | 39 |
Rizskoch | 40 |
Fahéjas grízpuding | 41 |
Grépfrútos rizs | 43 |
Töltött alma | 43 |
Túrós narancspuding | 44 |
Almazselé ananásszal | 45 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.