1.062.799

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

BBC GoodFood Világkonyha 2017. október

Megbízható társ a konyhában - VI. évfolyam 10. szám

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Ventus Commerce Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 105 oldal
Sorozatcím: BBC GoodFood Világkonyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 22 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes ételfotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A hóna témája
Barátunk a teljes kiőrlésű liszt Dietetikusunk, Kovács Judit írása 6
Az ember nem két nap alatt válik pékké A Pipacs Pékség sok minden különbözik többi kézműves társától. 8
Finomságok nem tudatos reformereknek Kocsis Regina rovata 12
Én és a kovászom Dragomán György rovata 15

Napi menü
Színpompás október Gyorsan elkészíthető, vadonatúj receptek, imádni fogja a család. 17
Kettőnknek Ritka kincs, amikor csak kettesben vacsorázunk! 24
páratlan porítósok Léptessük elő a pirítóst és találjuk ezekkel a szuper feltételekkel. 25
vajas, könnyű és ellenállhatatlan Süssünk valami nagyszerű őszi finomságot leveles tésztából! 27

Egészségesen
Színezzük ki az októbert szuperélelmiszerekkel Vereb "Rocky" Adrienn receptjei 32
Gluténmentes édes-sós uzsonnavariációk 2. Módos Anikó receptjei 35
Tápláljuk a testünket és a lelkünket! A régimódi házias fogások általában magas kalóriatartalmúak - nem úgy ezek a nagyszerű, új receptek.
Szuperleves hideg időkre. 45

Szezonja van
Házias fogások, karakteres ízek Ezek a kényeztető új receptek kárpótolnak bennünket az esős napokért - kellemes időtöltést jelentenek a konyhában és hangulatos estéket a kanapén. 46
Menü-inspiráció: Otthon is elkészíthető kortárs baszk fogások A vakmerő ízekről szól a kortárs baszk konyha. Mi leegyszerűsítettük a One Aldwych hotelben nyílt új étterem receptjei, hogy könnyebb legyen elkészíteni őket otthon, de törekedtünk arra, hogy az ízek merészek maradjanak. 54
A hónap sztárjai Datolyaszilva, gránátalma, klementin, tőzegáfonya, csupa izgalmas gyümölcs, amit érdemes az szi fogságaikhoz felhasználni. olyan finomságokhoz párosítjuk, mint a birsalmasajt, a sertés hasalja, a fűszeres garnéla és a vadhús. 58
Tom őszi konyhája Itt vannak az új szezon friss terményei inspiráló, exkluzív receptekkel a BBC séfjétől. 66

Hétvégére
Szombat esti családi mozi Hívjk át a barátainkat közös filmnézésre vagy kuckózzunk be a családunkkal a kanapéra - a ropogtatniavalókkal mi szolgálunk. 72
A négyéves lányommal japán és koreai főzős videókat nézünk Interjú Behumi Dórival, a Budapest Bár énekesnőjével 78
Szeressünk bele a gránátalmába! Havas Dóra rovata 81
Kulináris úti beszámoló Japánból Veréb Adri cikke 84
Farkas gyomor (avagy, "Cserna-pacal") Cserna-Szabó András írása 87
A kávézó, ahol a fogyatékossággal élők is VIP vendégek 88
Megsütöttük az ősz ízeit Ízes Élet rovata 91
Mádi furmint: az őszi SVÉT-csepp Évek óta vágyom arra, hogy eljussak a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) programjára.

Konyhatrükkök
A mesterséf újragondolta - vegán pásztorpite 98
A kamrapolc hősei A só és a bors 100
Tortaklub Egy újabb bizonyíték arra, ha a torta íze dominál, a díszítését már nem kell túlzásba vinni 102
Együnk több lencsét! 105

Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem