1.063.104

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Koche auf Vorrat 2.

Ételkészítés raktárra 2. - Handbuch für die Frischhaltung aller Nahrungsmittel mit den Weck'schen Einrichtungen/Minden élelmiszer frissentartásának kézikönyve a Weck-féle berendezéssel

Szerkesztő
Oeflingen
Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye: Oeflingen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 168 oldal
Sorozatcím: Koche auf Vorrat
Kötetszám: 2
Nyelv: Német  
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér illusztrációt tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A húsételek csírátlanítása sokkal nehezebb, mint a gyümölcsöké és zöldségeké, hisz itt csak két tényezőt kell számításba venni, az áru kifogástalan minőségét és a gondos kezelést a sterilizálási eljárás alatt. A csírátlanított húsételeknél még az a körülmény is szerepet játszik: a gondos főzés még a sterilizálás előtt. Sőt az a kérdést is komolyan kell venni, hogy alkalmas-e vagy sem az adott húsétel a sterilizálásra. Csak a legjobb minőségű hús, melynek a külseje és az illata kifogástalan minőségű, jöhet szóba a sterilizálásnál.
Az alábbi kötet ezeket a sterilizálási eljárásokat mutatja be, valamint húsok és húsételek, valamint halak és a héjas állatok ételreceptjeit tartalmazza. A recepteket az ételek frissen tartásához szükséges előírások követik.

Tartalom

A. fejezet - Hús és húsételek17
B. fejezet - Halak, héjas állatok és rákfélék148
Az ételek frissen tartásának előírásai153
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem