kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Előszó | 3 |
Olajcserére nekünk is szükségünk van | 5 |
Az egészség | 8 |
Zsírok és olajok | 8 |
A három fehér ellenség | 9 |
Az edények | 10 |
Intelligens edények | 10 |
Főzés vízmentesen, vitamindúsan | 11 |
Zsír nélkül, ízletesen | 11 |
Emeletes főzés | 12 |
A króm-nikkel nemesacél edények tisztítása | 16 |
Figyelem! | 16 |
Nem árt, ha tudjuk | 17 |
Receptek | 18 |
Levesek | |
Alföldi gulyásleves | 20 |
Borsóleves | 20 |
Burgonyakrémleves | 21 |
Halleves | 21 |
Erőleves | 22 |
Erőleveshez tojáskocsonya | 22 |
Tavaszi aprólékleves | 23 |
Palócleves | 23 |
Lebbencsleves | 24 |
Meggyleves | 24 |
Savanyú tüdőgombócleves | 25 |
Kenyérgombócleves | 25 |
Bableves füstöltcsülökkel | 26 |
Lengyel céklaleves | 26 |
Zöldbabos csirkeleves | 27 |
Haramia leves | 27 |
Egytálételek, húsételek, főzelékek, saláták | |
Burgonyafőzelék | 30 |
Burgonyarózsa | 30 |
Burgonyapüré | 31 |
Alföldi burgonya | 31 |
Bundás burgonya | 32 |
Burgonyagombóc | 32 |
Aprópecsenye | 33 |
Párolt zeller | 33 |
Húsos lecsó | 34 |
Karfiol pirítva | 34 |
Paprikás burgonya virslivel | 35 |
Marhaszeletek zöldborsóval | 35 |
Körömpörkölt | 36 |
Rizs köret | 36 |
Gyömbéres comb | 37 |
Hawai tószt | 37 |
Marhapörkölt | 38 |
Melegszendvics tósztkenyérből | 38 |
Bakonyi sertésragu | 39 |
Pirított máj | 39 |
Eszterházi rostélyos | 40 |
Fasírt | 40 |
Csepapcsicsa | 41 |
Natúr sertésmáj | 41 |
Franciasaláta | 42 |
Pulykamell párizsiasan | 42 |
Göngyölt csirke vagy pulykamell | 43 |
Mediterrán csirke | 43 |
Milánói ragu | 44 |
Natúr csirkecomb sütve | 44 |
Párolt káposzta | 45 |
Párolt tengeri hal | 45 |
Pirított csirkemell | 46 |
Bécsi szelet | 46 |
Rakott burgonya | 47 |
Rakott karfiol | 47 |
Rántott csirkecomb | 48 |
Rizibizi | 48 |
Sertéshús édes-savanyú mártásban | 49 |
Töltött csirkemell | 49 |
Székelygulyás | 50 |
Szűzpecsenye | 50 |
Szárnyas ragu | 51 |
Töltött sertésszelet | 51 |
Sólet | 52 |
Borsófőzelék | 52 |
Tojásrántotta tükörrel | 53 |
Tejfölös borjúszelet | 53 |
Tojásos hagymasaláta | 54 |
Kelkáposzta főzelék | 54 |
Töltike | 55 |
Töltött káposzta | 55 |
Töltött paprika | 56 |
Vecsési húsoskáposzta | 56 |
Töltött sárgarépa | 57 |
Zöldséges burgonyafasírt | 57 |
Zöldséges párolt hal | 58 |
Töltött virsli | 58 |
Töltött tök, vagy padlizsán | 59 |
Zsemlegombóc | 59 |
Rakott kel | 60 |
Rántottás kel | 60 |
Tejfölös újburgonya | 61 |
Ropogós petrezselymes újburgonya | 61 |
"Nem lehet abbahagyni" csirke | 62 |
Rakott marhahús | 62 |
Csirkezúza pörkölt | 63 |
Angol sertéskaraj | 63 |
Sváb egytál | 64 |
Töltött kel (maradék főtthúsból) | 64 |
Töltött szűzpecsenye | 65 |
Virsli | 65 |
Sütemények, tészták, torták | |
Banános ananásztorta | 68 |
Kuglóf | 68 |
Kefirlepény | 69 |
Párolt szilva | 69 |
Papagájtorta | 70 |
Csúsztatott palacsinta | 70 |
Szilvásgombóc burgonyából | 71 |
Részeges körte | 71 |
Túrótorta | 72 |
Túrógombóc | 72 |
Befőzés, lekvár készítés | 73 |