Bevezető | 6 |
A térség táplálkozási filozófiájáról | 7 |
Főzési fortélyok | 8 |
Előételek | 10 |
Sertéshússal töltött sült tésztaroládok | 12 |
Zöld borsos sertéshús burgonyás tésztában sütve | 12 |
Kínai vegyes ízelítő | 13 |
Kantoni saláta | 14 |
Noritekercs nyers hallal és rizzsel | 14 |
Hagymás tintahalsaláta | 15 |
Zöldséges metélt | 15 |
Fokhagymás csirkemell spárgával, kukoricával | 16 |
Sózott kínia kel | 16 |
Gőzölt tésztagombócok sertéshússal töltve | 17 |
Rizses nyers hal | 17 |
Főételek | 18 |
Bárányszűz üvegtésztával | 20 |
Sertésműj szezámmaggal és kínai kellele | 20 |
Marhacomb zöldbabbal és sült üvegtésztával | 21 |
Ecetes rizs | 21 |
Sült üvegtészta | 21 |
Kacsa vízigesztenyével | 21 |
Pulykamell licsivel | 22 |
Pulykamell mangóval | 22 |
Mandulás pulykamell szegűfombával | 23 |
Sertéshússal, mogyoróval töltött paprika | 23 |
Borjúcomb szójacsírával | 24 |
Édes-savanyú sertéshús | 24 |
Sertéshús tökkel, kaporral | 25 |
Fokhagymás bélszín gyömbéres spenóttal | 25 |
Currys bélszín burgonyával | 26 |
Zelleres marhahús | 26 |
Gyömbéres pulykamell | 27 |
Nyárson sült bárányhús zöldséges rizzsel | 27 |
Ananászos kacsa | 28 |
Borjúszűz spenóttal, szójacsírával | 28 |
Marhacomb kesudióval | 29 |
Marhacomb chilipaprikával és hagymával | 30 |
Pekingi kacsa | 30 |
Sertéshús kókuszmártással | 31 |
Olajban sült diós csirkemell és szezámmagos bélszín | 32 |
Füstölt oldalas diós mártással | 32 |
Csirkemáj cukkinival és szegfűgombával | 33 |
Mézes jérce chilivel | 34 |
Szumátriai csirkemell | 34 |
Szecsuáni bélszínragu | 35 |
Kolduscsirke lótuszlevélben, agyagban sütve | 35 |
Gőzölt jérce kínai gombával | 36 |
Kínaikel-levelek húsos, zöldséges töltelékkel | 36 |
Mandarinos sertéscomb szójacsírával | 37 |
Halak-rákok | 38 |
Sült királyrák zöldségekkel | 40 |
Sült keszeg zöldségekkel | 40 |
Királyrák fokhagymával | 41 |
Tintahal laskagombával | 42 |
Fűszeres sült hal | 42 |
Tintahal bundában | 43 |
Ropogós sügér édes-savanyú mártásban | 43 |
Ponty zöldséges rizzsel | 44 |
Harcsafilé tojással | 44 |
Rizs rákkal, tojáslepénnyel | 45 |
Polipsaláta | 46 |
Zöldborsós rizses ponty | 46 |
Rákkal és zöldségekkel töltött tésztabatyuk | 47 |
Kókuszos halfilé | 47 |
Levesek | 48 |
Tojásos kukoricaleves | 50 |
Garnélarákleves korianderzölddel | 50 |
Húsleves kínai kellel, hússal töltött tésztával | 51 |
Húsgombócleves kínai kellel | 52 |
Spenótos csirkeleves gombával | 52 |
Tofuleves shrimpsszel és norival | 53 |
Uborkás csirkeleves | 54 |
Sertéshúsleves bambuszrüggyel | 54 |
Kacsaleves kínai kellel, gombával | 54 |
Rizstésztaleves gombával | 55 |
Desszertek | 56 |
Csokoládés rambután kókuszszirommal | 58 |
Görögdinnye gyömbérborban | 58 |
Gesztenyegombócok | 58 |
Mézes dió csillagánizzsal | 59 |
Szezámmagos sült tészta | 60 |
Gőzölt gyümölcstészta | 60 |
Édesburgonya-gombócok | 60 |
Alma karamellben | 61 |
Ananász rizzsel töltve | 62 |
Kókuszos, szezámmagos golyók | 62 |
A könyv tartalma A-tól Z-ig | 63 |