Fülszöveg
„Mindenki, akit érdekel a járványos mértékű elhízás, a saját egészsége, valamint a nyugati típusú étrend megrendítő környezeti, illetve társadalmi hatásai, bölcs és gyakorlatias megoldásokra lel Campbell Kína-tanulmányában"
Egyre többet beszélünk az egészségi állapotról, a betegségekről és megelőzésükről. Az Egyesült Államokban, mely egészségügyi ellátásra világviszonylatban a legtöbbet költi, a lakosság kétharmada túlsúlyos, a cukorbetegek száma meghaladja a 15 milliót. Nem jobb a helyzet Magyarországon sem. A szívbetegség ma is ugyanolyan nagy számban szedi áldozatait, mint harminc évvel ezelőtt.
Noha a rák kezelésében óriási előrelépések történtek, a daganatos megbetegedések száma mégis évről évre nő.
Egyre több gyógyszert fogyasztunk, remélve, hogy meggyógyulhatunk. Pedig az egészségünk elsősorban attól függ, hogy mit eszünk, hogyan táplálkozunk.
A táplálkozástudomány legfrissebb eredményei megcáfolhatatlanok: aki változtat az étrendjén, az drasztikusan csökkentheti a rák,...
Tovább
Fülszöveg
„Mindenki, akit érdekel a járványos mértékű elhízás, a saját egészsége, valamint a nyugati típusú étrend megrendítő környezeti, illetve társadalmi hatásai, bölcs és gyakorlatias megoldásokra lel Campbell Kína-tanulmányában"
Egyre többet beszélünk az egészségi állapotról, a betegségekről és megelőzésükről. Az Egyesült Államokban, mely egészségügyi ellátásra világviszonylatban a legtöbbet költi, a lakosság kétharmada túlsúlyos, a cukorbetegek száma meghaladja a 15 milliót. Nem jobb a helyzet Magyarországon sem. A szívbetegség ma is ugyanolyan nagy számban szedi áldozatait, mint harminc évvel ezelőtt.
Noha a rák kezelésében óriási előrelépések történtek, a daganatos megbetegedések száma mégis évről évre nő.
Egyre több gyógyszert fogyasztunk, remélve, hogy meggyógyulhatunk. Pedig az egészségünk elsősorban attól függ, hogy mit eszünk, hogyan táplálkozunk.
A táplálkozástudomány legfrissebb eredményei megcáfolhatatlanok: aki változtat az étrendjén, az drasztikusan csökkentheti a rák, a szívbetegségek, az elhízás és a cukorbetegség kockázatát.
A világ mindeddig legátfogóbb táplálkozástudományi felmérését bemutató Kína-tanulmány közérthetően magyarázza el, milyen összefüggés van a táplálkozás és a leggyakoribb betegségek - szívbetegség, elhízás, cukorbetegség, rák és autoimmun betegségek - között. Szerzője, dr. T. Colin Campbell, a Cornell Egyetem professzora, miközben számtalan, táplálkozással kapcsolatos tévhitet és mítoszt oszlat el, rengeteg hasznos és megszívlelendő tanáccsal szolgál - nemcsak a szakembereknek, de főként és elsősorban a széles nagyközönségnek.
Vissza