1.060.444

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kiegészítő jegyzet a Vendéglátóipari Technológiához

A vendéglátó üzletvezetői tanfolyamok I. évfolyama számára

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 34 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Árubeszerzés3
Az árumegrendelés szempontjai4
Az áruk szakszerű - az egészségügyi követelményeknek megfelelő - raktározása és tárolása6
Raktárak6
A szakszerű tárolás9
Az előkészítők12
Termelőhelyek16
A melegkonyha16
Tűzhelyek17
Sütőkemencék18
Egyéb sütőkészülékek18
A konyhagépek19
A konyha felszerelési tárgyai20
Melegkonyhához kapcsolt hidegkonyha21
Az önálló hidegkonyha22
Melegkonyhához kapcsolódó cukrászüzem23
Központi cukrászat24
A termeléssel foglalkozó dolgozók27
Az üzletvezető és a termelés vezetőjének (konyhafőnök stb.) kapcsolata32
A termelés vezetőjének feladata32
Az üzletvezető feladata, a termelés megszervezésében, irányításában és ellenőrzésében33

Turós Emil

Turós Emil műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Turós Emil könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem