kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 34 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Árubeszerzés | 3 |
Az árumegrendelés szempontjai | 4 |
Az áruk szakszerű - az egészségügyi követelményeknek megfelelő - raktározása és tárolása | 6 |
Raktárak | 6 |
A szakszerű tárolás | 9 |
Az előkészítők | 12 |
Termelőhelyek | 16 |
A melegkonyha | 16 |
Tűzhelyek | 17 |
Sütőkemencék | 18 |
Egyéb sütőkészülékek | 18 |
A konyhagépek | 19 |
A konyha felszerelési tárgyai | 20 |
Melegkonyhához kapcsolt hidegkonyha | 21 |
Az önálló hidegkonyha | 22 |
Melegkonyhához kapcsolódó cukrászüzem | 23 |
Központi cukrászat | 24 |
A termeléssel foglalkozó dolgozók | 27 |
Az üzletvezető és a termelés vezetőjének (konyhafőnök stb.) kapcsolata | 32 |
A termelés vezetőjének feladata | 32 |
Az üzletvezető feladata, a termelés megszervezésében, irányításában és ellenőrzésében | 33 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.