A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kiegészítés a térfogatos mérésen alapuló élelmiszervizsgálatok irodalmához

Jegyzet az élelmiszeranalitikai technikusi szak minősítővizsgájára való felkészüléshez

Szerkesztő
Lektor
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 40 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés. A vizsga követelményei a térfogatmérésen alapuló vizsgálatoknál
Bevezetés
A vizsga követelményei a térfogatmérésen alapuló vizsgálatoknál
Térfogatmérő eszközök használata
A térfogatos elemzésen alapuló meghatározások pontossága, hibalehetőségek
Térfogatmérő eszközök kalibrálása
A valódi liter
Mérőlombik kalibrálása
Pipetta kalibrálása
Büretta kalibrálása
Térfogatmérő eszközök tisztítása használat előtt és után
Térfogatmérő eszközök kezelése a meghatározás végzése közben
A vegyszerek minősége
Vegyszerek tisztasági foka
Térfogatmérésen alapuló vizsgálatok (vizsgakövetelmények sorrendjében)
Vizsgakövetelmények (elmélet és gyakorlat)
Élelmiszerek "összes savtartalmának" meghatározása
Savfok meghatározás
Elszappanosítási szám meghatározás
Fehérjetartalom meghatározás
A víz oxigénfogyasztása
Paroxidszám meghatározása
Szorbinsavtartalom meghatározás
Redukáló cukortartalom meghatározás
Konyhasó-tartalom meghatározás
A víz összes keménységének, változó keménységének és lúgosságának meghatározása
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem