Bevezetés. A vizsga követelményei a térfogatmérésen alapuló vizsgálatoknál | |
Bevezetés | |
A vizsga követelményei a térfogatmérésen alapuló vizsgálatoknál | |
Térfogatmérő eszközök használata | |
A térfogatos elemzésen alapuló meghatározások pontossága, hibalehetőségek | |
Térfogatmérő eszközök kalibrálása | |
A valódi liter | |
Mérőlombik kalibrálása | |
Pipetta kalibrálása | |
Büretta kalibrálása | |
Térfogatmérő eszközök tisztítása használat előtt és után | |
Térfogatmérő eszközök kezelése a meghatározás végzése közben | |
A vegyszerek minősége | |
Vegyszerek tisztasági foka | |
Térfogatmérésen alapuló vizsgálatok (vizsgakövetelmények sorrendjében) | |
Vizsgakövetelmények (elmélet és gyakorlat) | |
Élelmiszerek "összes savtartalmának" meghatározása | |
Savfok meghatározás | |
Elszappanosítási szám meghatározás | |
Fehérjetartalom meghatározás | |
A víz oxigénfogyasztása | |
Paroxidszám meghatározása | |
Szorbinsavtartalom meghatározás | |
Redukáló cukortartalom meghatározás | |
Konyhasó-tartalom meghatározás | |
A víz összes keménységének, változó keménységének és lúgosságának meghatározása |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.