Előszó
Tisztelt Olvasó!
Hiánypótló kézikönyvet tart a kezében, melyet az FVM Agrármarketing Centrum Kht. támogatásával az Élelmiszerfeldolgozók Országos Szövetségének szakértői készítettek.
Az elmúlt években az élelmiszeriparban gyakori átalakulások, a privatizáció, a névváltozások megnehezítették a cégek bemutatását. Mára érett meg a helyzet, hogy elkészüljön egy kézikönyv, melyet természetesen az évek során folyamatosan célszerű aktualizálni.
A "Ki mit gyárt a magyar élelmiszeriparban" című kiadvány elsősorban a szakmai közönség számára készült, reményeink szerint hasznos segítője lehet az élelmiszertermelők, kereskedelmi cégek, kiállításszervezők, pénzintézetek munkájának.
A kiadvány célja, hogy kézikönyv formájában egy helyen megtalálható legyen a magyar élelmiszeripar minél több vállalkozása, ezek főbb - az üzleti életben szükséges - adatai.
A könyv anyagának összeállítása az élelmiszeripari cégek kérdőíves megkérdezése útján történt. Az adatgyűjtés eredményeként a kiadványban megjelenő élelmiszeripari cégek száma 488, ezek termelése a magyar élelmiszeripar éves teljesítményének mintegy 90%-át reprezentálja.
A kézikönyvben szereplő vállalkozások ABC sorrendben valamint szakágazati bontásban is megtalálhatók. A szakágazati bontás megfelel a KSH által használt egységes ágazati osztályozási rendszernek.
Reméljük, hogy kiadványunk elnyeri tetszését, haszonnal forgatja és az FVM AMC Kht-nak ezúton is sikerül hozzájárulnia az Ön üzleti sikeréhez.
Vissza