kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Black & White Könyvkereskedés Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Nyíregyháza |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 162 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-962-210-9 |
Fontos tápanyagokat tartalmazó élelmezési anyagaink csoportosítása | 5 |
Egymással helyettesíthető élelmezési anyagaink | 7 |
Az élelmezési anyagok beszerzéséről | 9 |
Az étrend összeállításának szabályai | 12 |
Étkezésünk szakaszos beosztása | 17 |
Terítés, tálalás, ünnepi asztalterítés | 19 |
Rendkívüli étkezések | 23 |
Betegélelmezés | 25 |
Pépes (hasé-püré) étrend | 29 |
Lázas beteg étrendje | 32 |
Állapotos nő és gyermekágyas anya étrendje | 34 |
Gyomorbeteg diétája | 36 |
Cukorbeteg diétája | 37 |
Hasmenéses és székszorulásos beteg étrendje | 39 |
Ételkészítési eljárások | 42 |
Tartósítási eljárások | 130 |
Uborka, káposzta, zöldpaprika, gomba, vegyes saláta eltevése | 133 |
Tartósítás cukorban, ecetben, sóban | 138 |
Ízek, lekvárok | 145 |
Gyümölcsborok | 150 |
Tartósítás alkoholban | 152 |
Kandírozott (cukrozott) gyümölcs | 153 |
Gyümölcskocsonyák, szörpök | 155 |
Asztalt szilva (prunella) | 156 |
Tárgymutató | 157 |