A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
Fülszöveg
Harold McGee is our foremost authority on the science of cooking, and an adviser to chefs worldwide. In Keys to Good Cooking he distills his knowledge and experience into a practical, comprehensive kitchen guide for home cooks.
Cookbooks past and present frequently contradict one another about the best ways to prepare foods, and many contain erroneous information about ingredients and methods. Keys to Good Cooking is a handy one-volume corrective to this world of confusion. It provides simple statements of fact and advice, along with brief explanations that help cooks understand what they're doing and then apply that insight on their own. McGee covers everything from the market to the table, advising, for example, how to choose asparagus (thick spears have the largest proportion of tender flesh), how best to prepare it (snapping off tough ends wastes good asparagus; reclaim it by slicing it into thin rounds), and how to serve it (a thin coating of oil reduces moisture loss and...
Tovább
Fülszöveg
Harold McGee is our foremost authority on the science of cooking, and an adviser to chefs worldwide. In Keys to Good Cooking he distills his knowledge and experience into a practical, comprehensive kitchen guide for home cooks.
Cookbooks past and present frequently contradict one another about the best ways to prepare foods, and many contain erroneous information about ingredients and methods. Keys to Good Cooking is a handy one-volume corrective to this world of confusion. It provides simple statements of fact and advice, along with brief explanations that help cooks understand what they're doing and then apply that insight on their own. McGee covers everything from the market to the table, advising, for example, how to choose asparagus (thick spears have the largest proportion of tender flesh), how best to prepare it (snapping off tough ends wastes good asparagus; reclaim it by slicing it into thin rounds), and how to serve it (a thin coating of oil reduces moisture loss and wrinkling). His guidance about kitchen safety in particular will help save even the most knowledgeable cook from causing unintended harm (refrigerate leftovers quickly because cooking and slow cooling can stimulate the growth of harmful microbes; don't treat a burn with ice because extreme cold can cause additional skin damage).
A companion volume to recipe books, a touchstone for spotting flawed recipes and making the best of them. Keys to Good Cooking will be a welcome aid for cooks of all kinds: for beginners who want to learn the basics, for weekend cooks who want to improve on favorite recipes or explore new ones, and for
(continued on back, flap) iiio
Vissza
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
×
1
2
3
Regisztráció
×
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Mehet
×
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.