kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Táncsics Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
Oldalszám: | 199 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 16 cm x 12 cm |
ISBN: | |
Bevezető | 3 |
Az üzemi társadalmi ellenőrzés szervezeti kérdései | 6 |
A társadalmi ellenőrök feladatai | 12 |
A társadalmi ellenőrök munkamódszere | 18 |
Az ellenőrzési terület felosztása | 18 |
Az ellenőrzés módja | 19 |
Általános ellenőrzés, célfeladat, kontrollvizsgálat | 22 |
Mintavétel | 24 |
Néhány jelentősebb élelmiszer mintavételének ismertetése | 27 |
Refraktométeres italellenőrzés | 30 |
A gombák forgalombahozatának ellenőrzési szempontjai | 32 |
Próbavásárások | 34 |
A társadalmi ellenőrhálózat szakosítása | 36 |
A társadalmi ellenőrök szervezett oktatása | 38 |
Jelentések elkészítése | 42 |
A panaszkönyv ellenőrzése | 43 |
Általános tudnivalók a tisztaságról | 46 |
Az élelmiszerkereskedelem közegészségügyi szabályai | 46 |
A vendéglátóipari és utasellátó vállalatok közegészségügyi és tiszataságrendje | 52 |
A vendéglátópari és utasellátó vállalatoknál ételminta megőrzése | 58 |
A közegészségügyi ellenőrzés alá tartozó üzletekben egészségügyi ellenőrzési könyv rendszeresítése | 59 |
A piaci és utcai élelmiszerárusítás közegészségügyi szabályai | 60 |
A csoportos étkeztetés célját szolgáló konyhaüzmek ellenőrzésének egészségügyi szempontjai | 68 |
A bolt | 71 |
A bolt helyiségei | 71 |
A kereskedelmi hálózat szakosítása | 73 |
Eladási formák | 77 |
Fűszer- és csemegeboltok ellenőrzése | 79 |
Az áru ellenőrzésének főbb szempontjai | 79 |
A mérés ellenőrzés | 82 |
Az áru kiszolgálása | 84 |
Az élelmiszerboltok berendezése | 87 |
Egyes élelmiszeráruk előkészítése | 88 |
Az áruk elhelyezése, raktározása | 89 |
Tejboltok ellenőrzése | 95 |
Húsboltok ellenőrzése | 101 |
Zöldség-, gyümölcsboltok ellenőrzése | 107 |
Zöldségfélék kezelése és tárolása | 108 |
Gyümölcsök kezelése és tárolása | 114 |
A vendéglátóipari tevékenység ellenőrzése | 117 |
A vendéglátóipar árrendszere | 117 |
Éttermek ellenőrzése | 123 |
Cukrászdák ellenőrzése | 127 |
Eszpresszók ellenőrzése | 130 |
Italboltok ellenőrzése | 133 |
Népbüfék ellenőrzése | 135 |
Kisvendéglők ellenőrzése | 135 |
Üzemi konyhák ellenőrzése | 137 |
Elhelyezés, berendezés és felszerelés | 139 |
Panaszkönyvek ellenőrzése | 143 |
Az üzemi vendéglátásban dolgozók magatartása | 143 |
Az üzemélelmezés különböző szolgáltatásainak árai | 144 |
A mérő- és adagolóeszközök pontossága és a helyes adagolás | 146 |
Nyersanyagkeretek felhasználása, ételek minősége és választéka, étlapszerkesztés | 147 |
Az üzemi vendéglátó egységekre vonatkozó kereskedelmi rendelkezések | 152 |
Iparcikküzletek ellenőrzése | 157 |
Textil-méteráru üzlet | 157 |
Konfekció üzletek ellenőrzése | 161 |
Darab-, kötött-, illetve divatáruüzlet ellenőrzése | 163 |
Cipőüzlet ellenőrzése | 164 |
Vas-, műszaki- és rádióüzletek ellenőrzése | 166 |
Vegyi, háztartási és illatszer üzletek ellenőrzése | 169 |
Papír-, írószerüzletek ellenőrzése | 171 |
Áruházi rendszer | 172 |
Piacok és csarnokok ellenőrzése | 174 |
Az ellenőrző munka rögzítésével kapcsolatos tudnivalók | 183 |
Bejegyzés az ellenőrzési naplóba | 183 |
Jegyzőkönyv felvétele | 185 |
Függelék: iratminták | 190 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.