1.054.131

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kereskedelmi létesítmények, vendéglátó üzletek, konyhák, tervezési előírások

MSZ-04.211/1-80 - Hatályba lép 1980. július 1.

Szerkesztő

Kiadó: Építésügyi és Városfejlesztési Minisztérium
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 33 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Általános rész4
Meghatározások4
Rendeltetési egység, kapacitás4
Nagyságrendi fokozatok5
Rendeltetési változások6
Tervezési program6
Üzemeléstechnológiai terv6
Az elhelyezés követelményei7
Helykiválasztás, telepítés7
Szintek száma7
Helyiségek8
A létesítmény helyiségei8
A helyiségek belmagassága, tájolása10
Alapterületi értékek10
Vendégforgalmi helyiségek részletes követelményei11
Termelő üzemi helyiségek részletes követelményei12
Épületszerkezeti követelmények19
Teherhordó szerkezetek20
Szigetelések20
Nyílászáró szerkezetek20
Burkolatok21
Épületgépészeti követelmények22
Általános követelmények22
Vízellátás22
Melegvíz ellátás22
Szennyvíz elvezetés23
Gázellátás23
Fűtés, hőellátás23
Szellőző- és klímaberendezés24
Elektromos berendezés24
Gyengeáramú berendezések25
Egyéb előírások26
Tűzoltókészülékek26
A tárggyal kapcsolatos fontosabb rendeletek és szabványok27
Függelék
A tervezés alapját képező egyes adatok28
A vendéglátó üzletek, konyhák fűtési hőmérséklete29
A tervezési program tartalma30
Fogyasztóterek tájékoztató alapterülete az osztálybasorolástól függően32
Vagyonvédelem32
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem