1.061.260

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ken Hom's Quick and Easy Cookery Course

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
London
Kiadó: BBC Books
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN: 0-563-36125-5
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Ken Horn understands we can all be daunted by the apparent complexity
of Chinese cuisine. To dispel this mythf he has compiled the selection of
simple yet delicious Chinese dishes contained in this book.
He recommends a basic 'Chinese pantry' of items which are useful
to have at home, and each recipe is accompanied by a shopping list
of fresh ingredients.
The wok is the most important piece of cookware to the Chinese, and Ken
explains its functions and gives advice on choosing and caring for your
wok. Every one of the recipes in this book can be prepared using your wok.
Ken Horn - The world's leading authority on Chinese food has written
many best selling books on the subject, and is widely known for his BBC
TV series and regular television appearances.
As an internationally acclaimed teacher, chef, consultant and writer on
food and drink, he travels the world giving demonstrations and conducting
cookery classes and food promotions. Now his enthusiasm and
experience... Tovább

Fülszöveg


Ken Horn understands we can all be daunted by the apparent complexity
of Chinese cuisine. To dispel this mythf he has compiled the selection of
simple yet delicious Chinese dishes contained in this book.
He recommends a basic 'Chinese pantry' of items which are useful
to have at home, and each recipe is accompanied by a shopping list
of fresh ingredients.
The wok is the most important piece of cookware to the Chinese, and Ken
explains its functions and gives advice on choosing and caring for your
wok. Every one of the recipes in this book can be prepared using your wok.
Ken Horn - The world's leading authority on Chinese food has written
many best selling books on the subject, and is widely known for his BBC
TV series and regular television appearances.
As an internationally acclaimed teacher, chef, consultant and writer on
food and drink, he travels the world giving demonstrations and conducting
cookery classes and food promotions. Now his enthusiasm and
experience are available to you through his Cookery Course. Vissza

Tartalom


Vissza

Ken Hom

Ken Hom műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ken Hom könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem