kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Holló és Társa Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Kaposvár |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 62 oldal |
Sorozatcím: | Könnyen, gyorsan, finomat |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 16 cm |
ISBN: | 978-963-684-583-4 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Elmélet | |
A Kelet konyhája | 4 |
A legfontosabb hozzávalók | 6 |
Jellegzetes fűszerek | 7 |
Alaprecept: sóban pácolt citrom | 8 |
Fűszerkeverékek | 9 |
Alaprecept: lepénykenyér | 10 |
Köretek | 11 |
Receptek | |
Előételek és falatkák - nagy múltú apróságok | 12 |
Főételek - zöldséges, halas és húsos fogások minden alkalomra | 28 |
Desszertek, sütemények és italok - ahogy illik, pazaron és mézédesen | 46 |
Extrák | |
Kislexikon | 58 |
Mutató | 60 |
Impresszum | 62 |
10 biztos tipp a keleti ételek sikeres elkészítéséhez | 64 |